Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Baby Boom! Γέννησε η Βασιλική Μιλλούση - Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Να σας ζήσει!

Baby Boom! Γέννησε η Βασιλική Μιλλούση - Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο
News 04.12.2020 21:35
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ευχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια Μιλλούση - Πετρούνια αφού γέννησε η Βασιλική το δεύτερο παιδάκι τους! Την είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο!

” Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της ???? !!Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!

Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες”. Δείτε τι άλλαξε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Να σας ζήσει!

βασιλική μιλούση γέννησε

Βασιλική Μιλλόυση: Ένα μήνα πριν γεννήσει μιλά στην κάμερα των Κου Κου και δείχνει την κοιλίτσα της

Η Βασιλική Μιλλούση είναι για δεύτερη φορά έγκυος και μάλιστα βρίσκεται ένα μήνα πριν κρατήσει στα χέρια της το μωρό της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και αποκάλυψε πως περιμένει να γίνει ξανά μανούλα περίπου στις 6 Δεκέμβρη. Μάλιστα αποκαλεί τον Λευτέρη "χαζομπαμπά" και δηλώνει πως είναι πανευτυχής που θα έχει δύο γυναίκες στην ζωή του.

Μάλιστα, ανέφερε πως στο μαιευτήριο θα βρίσκεται μόνο ο άντρας της καθώς τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά. Δεν δίστασε να σηκωθεί και να δείξει την κοιλίτσα της, κάτι που έκανε το πλατό των Κου Κου να "λιώσει"

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με φουσκωμένη την κοιλίτσα και μας δείχνει τι τρώει!

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Τότε θα κάνουν τον θρησκευτικό τους γάμο

Share