Χαρές για την Ελένη Φουρέιρα - Στο πλευρό της ο Αλμπέρτο Μποτία

Φοβερά νέα για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρές για την Ελένη Φουρέιρα - Στο πλευρό της ο Αλμπέρτο Μποτία

Μεγάλες χαρές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Ελένη Φουρέιρα καθώς κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι και μαζί του ένα βίντεο. Πάντα στο πλευρό της, έχει τον αγαπημένο της σύντροφο, Αλμπέρτο Μποτία με τον οποίο επανασυνδέθηκε πριν από λίγο καιρό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έχει σταματήσει λεπτό να δουλεύει και όπως όλα δείχνουν, δεν έχει σκοπό να αφήσει την καραντίνα να την κρατήσει πίσω από το πρόγραμμά της.

Έτσι, μέσα στις μέρες του lockdown κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Δοκίμασέ με». Πάντα δίπλα της έχει τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος μπορεί να μην βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ωστόσο στηρίζει τη σύντροφό του σε κάθε της βήμα. Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που «μαρτύρησαν» την επανασύνδεσή τους.

Έτσι ανακοίνωσε τις χαρές της η Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα νέο τραγούδι

Άσχημα νέα για Μποτία-Φουρέιρα λίγο μετά την επανασύνδεση τους

Πριν από λίγες μόνο εβδομάδες έγινε γνωστό πως η επανασύνδεση ήρθε επιτέλους για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία, μετά από μερικούς μήνες που έμειναν χωριστά. Παρόλα αυτά, τα νέα για το ζευγάρι φαίνεται πως είναι άσχημα.

Οι δυο τους είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ ωστόσο η επανασύνδεση ήρθε σε μία πολύ ιδιαίτερη εποχή, πάνω στην έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτά είναι τα άσχημα νέα για την Φουρέιρα και τον Μποτία μετά την επανασύνδεσή τους

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο ωστόσο ακόμα βιώνουν τη σχέση τους από απόσταση. Ο ποδοσφαιριστής δεν μένει στην Ελλάδα αφού εργάζεται σε ομάδα του εξωτερικού ενώ από την άλλη η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο σπίτι της λόγω του δεύτερου lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Μποτία-Φουρέιρα επανασύνδεση

Έτσι οι δυο τους δεν μπορούν να συναντηθούν και επιπλέον, δεν μπορεί να συγκατοικήσουν. Επικοινωνούν ωστόσο πολύ συχνά και η Ελένη Φουρέιρα, βρίσκει παρηγοριά στο σκυλάκι της το οποίο της κρατάει συντροφιά στο σπίτι.

Όπως και να έχει, το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και η απόφασή τους να τα ξαναβρούν φαίνεται πως ήταν πολύ σωστή. Δείτε εδώ με ποιον «τσάκωσε» ο φακός την Ελένη Φουρέιρα στη Γλυφάδα.