Τάκης Χατζής: Απαντά για τις αιχμηρές ερωτήσεις - "Έχω μάθει 43 χρόνια..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τάκης Χατζής: Απαντά για τις αιχμηρές ερωτήσεις -

Στο Έλα Χαμογέλα μίλησε ο Τάκης Χατζής και απάντησε για τις αιχμηρές ερωτήσεις που κάνει στου καλεσμένους του στην εκπομπή Direct στον Alpha.

«Εγώ κάνω ερωτήσεις για αυτά που θέλω να μάθω και φέρνω αυτούς που μου αρέσουν κιόλας. Έχει μια σημασία και αυτό».

Όσον αφορά τη διάθεση του να μην δίνει συνεντεύξεις, ο Τάκης Χατζής δήλωσε πως «δεν νομίζω ότι ένας δημοσιογράφος έχει αξία να λέει πολλά πράγματα. Αξία έχει ένας δημοσιογράφος να ρωτάει πολλά πράγματα. Αυτό είναι το θέμα».

«Κάποιοι απόρησαν γιατί κάνω συνεντεύξεις και σε καλλιτέχνες και γιατί οι ερωτήσεις μου είναι αυτές. Θα σου πω γιατί… Γιατί κάποιοι δεν με είχαν συνηθίσει σε αυτό τον χώρο να μιλάω. Έβλεπαν μόνο τις συνεντεύξεις με τους πολιτικούς, στις οποίες είναι πιο σκληρές οι ερωτήσεις. Γιατί έτσι έχω μάθει 43 χρόνια και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Όμως όλοι όσοι έρχονται, ξέρουν πως θα το αντιμετωπίσουν» πρόσθεσε με ειλικρίνεια, σε άλλο σημείο, ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Δεν θεωρώ ότι είμαι στα χαρακώματα της σοβαροφάνειας ούτε θα υποστηρίξω αυτό. Εγώ δέχομαι την κριτική, ακόμα και από ανώνυμους, και την έχω δεχθεί στο πετσί μου. Το έχω ξαναπεί πως προτιμώ αυτό από την ένοχη σιωπή των συμφερόντων». Ο Τάκης Χατζής «αδειάζει» Μπάρκα - Καβατζίκη: «Δεν κοιμήθηκα από τη στεναχώρια»

Έλενα Ακρίτα: Αποστομωτική στον αέρα του ALPHA - "Συγγνώμη κύριε Χατζή δεν θα..."

Η Έλενα Ακρίτα βρέθηκε καλεσμένη στον ALPHA καλεσμένη του Τάκη Χατζή στο Direct και μίλησε για την επαγγελματική της σταδιοδρομία αλλά και για τις πολιτικές τις απόψεις.

Ειδικότερα, στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA, η Έλενα Ακρίτα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο ψήφισα το 2015. Να τα λέμε ανοιχτά τα πράγματα και τον ψήφισα και το 2019.

Μάλιστα πέρσι μου ζήτησαν να γίνω και ευρωβουλευτής και δεν το δέχθηκα γιατί είμαι δημοσιογράφος και θεωρώ ότι το δημοσιογράφος είναι ψαράς και όχι ψάρι! Από κει και πέρα έχω χτυπήσει πάρα πολλά πράγματα με τα οποία έχω διαφωνήσει μαζί του».

«Δεν είμαι οικονομολόγος, δεν γνωρίζω τι πρέπει να γίνει με την Τουρκία, δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Μιλάω για αυτά που γνωρίζω. Όμως, το να ζούμε το 2020 αυτή την δυστροπία που σημαίνει η Ελλάδα, αυτή την μαυρίλα που είναι γύρω μας και μας περιτριγυρίζει και να λέμε, «ο ΣΥΡΙΖΑ τότε τι στάση κράτησε με το ΝΑΤΟ», συγνώμη κύριε Χατζή δεν θα συμφωνήσω καθόλου! Δείτε ακόμα ποιόν έβαλε στο στόχαστρο.

Συμβαίνουν τα τέρατα» πρόσθεσε, επίσης, η Έλενα Ακρίτα. «Είμαστε και οι δύο δημοσιογράφοι. Τι γίνεται λοιπόν… Με πάτε εκεί που εσείς κρίνετε ότι πρέπει να πάει η κουβέντα. Μη με κοιτάτε αθώα, σας έχω δει και σας ξέρω»