Κόνι Μεταξά: Η πρόταση στην Αμερική και ο λόγος που δεν κράτησε το επίθετο του πατέρα της

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Η πρόταση στην Αμερική και ο λόγος που δεν κράτησε το επίθετο του πατέρα της

Καλεσμένη στους Χιούστον το Λύσαμε ήταν η Κόνι Μεταξά η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε για την ζωή της στην Αμερική την πρόταση για δουλειά αλλά και τον λόγο που δεν κράτησε το όνομα του πατέρα της αλλά της μητέρας της.

«Κωνσταντίνα Παγκοζίδη είναι το original όνομα, της ταυτότητας. Μετά στο Αγγλικό σχολείο που πήγαινα έγινε Κωνσταντίνα Πανταζής, έπειτα έγινε Κόνι Πανταζής για συντομία.

Όταν πήγα στην Αμερική συνειδητοποίησα ότι το Πανταζής είναι πολύ δύσκολο να το πούνε οι Αμερικάνοι. Τότε λοιπόν που νόμιζα ότι θα κάνω καριέρα στην Αμερική ρώτησα τους καθηγητές μου. Τους είπα ότι έχω και το Μεταξά και μου είπαν να κρατήσω αυτό» εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Για τις σπουδές της στην Αμερική, η ίδια τόνισε: «Τέσσερα χρόνια έκατσα για σπουδές και ένα χρόνο ήμουν στη Νέα Υόρκη. Γύρισα στην Ελλάδα γιατί δεν μπορούσα να βγάλω βίζα, γιατί τότε δεν είχα δουλέψει εκτός πανεπιστημίου. Προτάσεις όμως είχα πολύ καλές. Για παράδειγμα από την Warner Bros. Έχω ακόμα το καρτελάκι. Πήγαινα εκεί για να κάνω casting. Έκανα και κάποιες ταινίες μικρού μήκους στην Αμερική. Μάλιστα είχα κάνει ένα action που πήγε και στο Φεστιβάλ στις Κάννες. Δεν κέρδισε αλλά ήταν υποψήφιο». Λευτέρης Πανταζής: Η Kόνι του αποκάλυψε γιατί δεν βρίσκεται στο Πρωινό - "Μπαμπά, δεν μπορούσα..."

Κόνι Μεταξά: Της έκαναν έλεγχο και δεν πίστευαν ότι δουλεύει στο Πρωινό

έσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κόνι Μεταξά, αποκάλυψε πως η αστυνομία τη σταμάτησε προκειμένου να της κάνει έλεγχο και δεν πίστεψε πως εργάζεται στο Πρωινό.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως εδώ και καιρό δέχεται μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα οποία την ρωτάνε αν εξακολουθεί να βρίσκεται στην ομάδα του Πρωινού.

Μάλιστα, θέλησε να διηγηθεί και ένα απίστευτο περιστατικό σε ένα από τα insta stories της, στο οποίο εξηγεί πως η αστυνομία τη σταμάτησε στον δρόμο για να μάθει για ποιον λόγο πραγματοποιεί την μετακίνηση και δεν πίστεψε πως είναι στην ομάδα του Πρωινού. Θυμίζουμε πως η Κόνι Μεταξά αναγκάστηκε να λείψει για λίγο από το Πρωινό, καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας.