Στόλισαν Κοσιώνη - Μπακογιάννης! Φαντασμαγορικό το δέντρο τους

Το υπέροχο στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στόλισαν Κοσιώνη - Μπακογιάννης! Φαντασμαγορικό το δέντρο τους

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να στολίσουν το σπίτι τους και να δώσουν μία πιο γιορτινή διάθεση στον χώρο τους, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί με την καραντίνα. Το δέντρο τους είναι απλά φαντασμαγορικό!

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πλέον αρκετό χρόνο στο σπίτι και έτσι θέλησε να αλλάξει για λίγο το κλίμα και να δώσει μία χριστουγεννιάτικη νότα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τα 4 παιδιά του και τη Σία Κοσιώνη στόλισαν τα πιο υπέροχο έλατο μέσα στο σπίτι τους. Δείτε εδώ και μία εμφάνιση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τον γιο του.

Αυτό είναι το φαντασμαγορικό δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανέβασε μία φωτογραφία με τα 4 παιδιά του να στολίζουν το δέντρο και έγραψε: «4 ζευγάρια χέρια είναι καλύτερα. Και του χρόνου». Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι αντιδράσεις έπεσαν «βροχή».

Κοσιώνη - Μπακογιάννης σπίτι

Νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι στο οποίο μένει με τον μικρό Δήμο και τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι λόγω του lockdown και έτσι η παρουσιάστρια αποφάσισε να περάσει λίγο δημιουργικό χρόνο με τον εαυτό της το βράδυ που ο γιος της έπεσε για ύπνο.

Κάθισε λοιπόν στο υπέροχο σαλόνι της και παρακολούθησε μία ταινία στο Netflix, την οποία μάλιστα σχολίασε με τον καλύτερο τρόπο στην ανάρτησή της. Δείτε εδώ και την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη που έφερε ρίγη συγκίνησης.

Αυτό είναι το ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

«Τι κι αν έχει στα ράφια της δυο όσκαρ, τι κι αν την βαραίνουν τα 86 της χρόνια, όταν ο γιος σκηνοθετεί την μητέρα σύμβολο δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι συγκλονιστικό», έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Σία Κοσιώνη σπίτι