J2US Highlights: Το πάρτι με τον Βασίλη Καρρά, οι ευχές στον Νίκο Κοκλώνη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US Highlights: Το πάρτι με τον Βασίλη Καρρά, οι ευχές στον Νίκο Κοκλώνη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Ακόμα ένα live του J2US ολοκληρώθηκε χθες και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από το πάρτι που στήθηκε στη σκηνή με τον Βασίλη Καρρά, στις ευχές που δέχθηκε ο Νίκος Κοκλώνης από φίλους και συνεργάτες, στο ζευγάρι που αποχώρησε.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει σήμερα τη γιορτή του και έτσι φρόντισε να κάνει το χθεσινό live του J2US όσο πιο φαντασμαγορικό γίνεται.

J2US: Το πάρτι με τον Βασίλη Καρρά

Ο καλεσμένος, Βασίλης Καρράς ξεσήκωσε τόσο τους διαγωνιζόμενους όσο και την κριτική επιτροπή, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης από τη μεριά του δεν τον άφηνε να κατέβει από τη σκηνή και του ζητούσε διαρκώς νέες παραγγελιές, με τον τραγουδιστή να δίνει πραγματικό ρεσιτάλ.

J2US: Οι ευχές στον Νίκο Κοκλώνη

Μόλις η ώρα πέρασε τις 12 ο Νίκος Κοκλώνης δέχθηκε καταιγισμό μηνυμάτων από φίλους και συνεργάτες οι οποίοι του ευχήθηκαν χρόνια πολλά με τον πιο γλυκό τρόπο, ενώ και οι συνάδελφοί του στο πλατό του έκαναν μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη.

J2US: Το ζευγάρι που αποχώρησε

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή ήταν το ζευγάρι που αναγκάστηκε να αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα αφού ο γνωστός κομμωτής έχασε τελείως τα λόγια του στο τραγούδι και άκουσε πολύ κακή κριτική.