Η σπόντα της Τατιάνας Στεφανίδου για τον ΣΚΑΙ στον αέρα του Μάνεση: «Θα κάνουμε μια εκπομπή που...»

Τι αποκάλυψε για τη νέα της εκπομπή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η σπόντα της Τατιάνας Στεφανίδου για τον ΣΚΑΙ στον αέρα του Μάνεση: «Θα κάνουμε μια εκπομπή που...»

Η Τατιάνα Στεφανίδου βγήκε χθες το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων και μίλησε στον Νίκο Μάνεση για τη νέα της εκπομπή στον ALPHA. Μάλιστα, δε δίστασε να ρίξει και μία «σπόντα» για την εκπομπή που είχε αναλάβει πέρυσι στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια ανέφερε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το T-Live που κάνει πρεμιέρα αύριο. Αναφέρθηκε στους συνεργάτες της αλλά και στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως κατά κάποιον τρόπο όταν έφυγε από το κανάλι αισθάνθηκε ότι έχασε τον εαυτό της.

Αυτά είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Νίκο Μάνεση για τον ΣΚΑΪ

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα που είμαι εδώ στον Alpha. Γάμος – εξπρές, μία που τον είδα, μία που τον παντρεύτηκα και σε δύο εβδομάδες γεννήσαμε και παιδί, το T-Live. Εδώ είστε μια οικογένεια, είστε όλοι πάρα πολύ υποστηρικτικοί, νιώθω ότι μπαίνω σε μια γερή ομάδα. Γιατί το να υπάρχει ένας παίκτης που είναι γκολτζής, ομάδα δεν γίνεται.

Νιώθω λοιπόν ότι ξέρω τους περισσότερους από εσάς, με τους περισσότερους έχω συνεργαστεί, είστε όλοι πάρα πολύ υποστηρικτικοί και πάρα πολύ βοηθητικοί και νιώθω πολύ όμορφα εδώ στον Alpha.

Θα κάνουμε μία εκπομπή που έχει ενταχθεί στην ενημέρωση του Alpha, μία ενημερωτική εκπομπή στην οποία ωστόσο δε θα απωλέσω την ταυτότητά μου. Είμαι αυτή που είμαι, ο κόσμος με γνωρίζει γιατί πάντα η ενημέρωση που κάνω έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, είναι μια ενημέρωση που βρίσκεται κοντά στην κοινωνία.

Άλλωστε ο Alpha είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός που στην ενημέρωσή του έχει πάντα επίκεντρο τον άνθρωπο. Οι ρεπόρτερ σας είναι εκεί έξω καθημερινά στο πεζοδρόμιο, δίπλα στον πολίτη, αυτό μου ταιριάζει πάρα πολύ. Γι’ αυτό είναι ένας ακόμα λόγος που νιώθω σαν στο σπίτι μου. Μία τέτοια εκπομπή θα κάνουμε, από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Πάντα υπάρχει άγχος για ένα νέο ξεκίνημα και ειδικά για ένα ξεκίνημα που γίνεται τόσο γρήγορα, αλλά με έναν μαγικό τρόπο. Kαι επαναλαμβάνω παίζει ρόλο πόσο ομάδα είμαστε. Έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι του Alpha καταπληκτικά πράγματα σε όλα τα επίπεδα.

Σε επίπεδα παραγωγής, που στήθηκε ένα σκηνικό εξπρές το οποίο είναι πάρα πολύ όμορφο, από την ομάδα του κ. Σκούρτου που έχει τη διεύθυνση παραγωγής. Να πω για τα γραφικά, ο κ. Γεωργακλής έχει κάνει… παππάδες. Τρίβω τα μάτια μου! Να πω για τη σκηνοθεσία που έχει την ευθύνη ο κ. Γιαχνής και θα με σκηνοθετήσει ο κ. Παυλόπουλος; Δεν έχω λόγια.

Θέλω να σου πω ότι είσαστε όλοι καταπληκτικοί. Η κ. Δήμου που έχει τη διεύθυνση με τους δημοσιογράφους της. Νιώθω πολύ καλά. Κι όταν νιώθεις καλά, παράγεις παρόλο που είναι τόσο σύντομο, θεωρώ ότι είναι ένα αποτέλεσμα που θα αγκαλιάσει ο κόσμος» είπε, μεταξύ άλλων, η Τατιάνα Στεφανίδου. Δείτε τη εδώ να ποζάρει στο στούντιο της εκπομπής της.

Τατιάνα Στεφανίδου: H πρώτη της συνέντευξη πριν την πρεμιέρα - "Είχα προσπαθήσει να έρθω στον Alpha"

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή στον Alpha με την νέα της εκπομπή T - live η οποία θα είναι ενημερωτικής φύσεως. Στο τρέιλερ της εκπομπής βρέθηκε η κάμερα του Pop - up και μίλησε μαζί της λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Έχω ενθουσιασμό για το νέο ξεκίνημα κι έχω και ένα δημιουργικό άγχος. Είμαι πολύ ξεκούραστη και έτσι είχα την ευκαιρία να σκεφτώ νέες ιδέες, τι θα ήθελα να κάνω τηλεοπτικά, πώς θα ανανεώσω την εκπομπή που παρουσιάζω…

Εδώ στον Alpha έχω ενταχθεί στην ενημέρωση, εκεί όπου ξεκίνησα και νιώθω σαν στο σπίτι μου στην ουσία. Με τη στήριξη της ενημέρωσης έχουμε ετοιμάσει μια εκπομπή που εύχομαι να αγαπήσει ο κόσμος.

Όλες οι τηλεοπτικές ζώνες είναι ανταγωνιστικές γιατί τα κανάλια είναι πολλά, οπότε, όπου και να προβληθεί η εκπομπή θα είναι κάποιος απέναντι. Δείτε εδώ το τρέιλερ!

Το διάστημα που έμεινα εκτός, δεν μου είχε λείψει η επαφή με τους τηλεθεατές γιατί επειδή το κάνω 27 χρόνια είχα τεράστια ανάγκη αποτοξίνωσης. Αλλά καμιά φορά λένε ότι κανείς πρέπει να αδράξει την ευκαιρία. Ήθελα πολλά χρόνια να έρθω στον Alpha και το είχα προσπαθήσει κιόλας, γιατί θεωρώ ότι είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος έχει ένα κοινωνικό προφίλ και μια προσέγγιση και επαφή με την κοινωνία που ταιριάζει σε αυτό που εγώ είμαι ως δημοσιογράφος. Αυτή τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσω να περάσει.

Είναι η εποχή που κανείς θα πρέπει από τη μία να καταγράψει τα γεγονότα και από την άλλη να μιλήσει στην καρδιά και το συναίσθημα του τηλεθεατή, ο οποίος νιώθει ανασφάλεια, θυμό, εγκλωβισμένος… Είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος που θα πρέπει να καταγράψουμε και συνάμα να αφουγκραστούμε την κοινωνία μας», καταλήγει η Τατιάνα Στεφανίδου.