Τρύφωνας Σαμαράς: Ο λόγος που αρνήθηκε να εμφανιστεί στο OPEN και το Έλα Χαμογέλα

Τι αποκάλυψε η Έφη Σαρρή;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τρύφωνας Σαμαράς: Ο λόγος που αρνήθηκε να εμφανιστεί στο OPEN και το Έλα Χαμογέλα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US αφού δέχτηκε αρκετά σκληρή κριτική. Το επόμενο πρωί ο κομμωτής αρνήθηκε να εμφανιστεί στο OPEN στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα όπως συνηθίζουν όλα τα ζευγάρια.

Η εμφάνιση τους στο show του Σαββάτου ήραν αρκετά κακή αφού ο Τρύφωνας ξέχασε τα λόγια του και δεν είχε προετοιμαστεί καθόλου καλά. Έτσι η κριτική ήταν σκληρή και το ζευγάρι τελικά αποχώρησε.

Το επόμενο πρωί η Έφη Σαρρή βγήκε τηλεφωνικά στο Έλα Χαμογέλα και αναφέρθηκε στον Τρύφωνα λέγοντας πως είναι πολύ στεναχωρημένος και αισθάνεται λίγο άρρωστος, αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που δεν τα πήγε πολύ καλά καθώς όλη την εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε. Δείτε εδώ τι συμβαίνει με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Τέτα Καμπουρέλη.

Ασύλληπτο περιστατικό στον αέρα του Open - Σωριάστηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς

Ένα πραγματικά ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον αέρα του Open. Ο Τρύφωνας Σαμαράς θέλησε να χορέψει με την διαγωνιζόμενη του Style Me Up και στην προσπάθειά του, σωριάστηκε στο πάτωμα.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποφάσισε να μπει σε νέες περιπέτειες ωστόσο όπως όλα έδειξαν, δεν του βγήκαν σε καλό.

Ενώ ξεκίνησε να χορεύει, έχασε τα βήματά του και έπεσε.

«Καλέ θα πέσω. Καλέ έπεσα. Αχ Παναγιά μου», είπε ο κομμωτής, ενώ έβαλε αμέσως τα γέλια και οι συνεργάτες του έσπευσαν να τον βοηθήσουν να σηκωθεί.