J2US: Αλλαγές στα live μέχρι το μεγάλο τελικό - Μεταφέρεται η ημερομηνία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
J2US: Αλλαγές στα live μέχρι το μεγάλο τελικό - Μεταφέρεται η ημερομηνία

Το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται έγιναν γνωστές οι αλλαγές που θα συμβούν στο J2US καθώς αλλάζει η ημερομηνία του τελικού.

Πιο συγκεκριμένα ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε πως ο τελικός θα προβληθεί στις 26 Δεκεμβρίου και για να γίνουν οι αποχωρήσεις ώστε να καταλήξουν στο φινάλε πρέπει να γίνουν συνεχόμενα live στις 12, 17, 19, 25 και 26 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα θα υπάρξουν και guest εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα και της Καίτης Γαρμπή κάτι που προσμένει το κοινό μιας και η χθεσινή 5/12 εμφάνιση του Βασίλη Καρρά έκανε πανικό!

Όλη η αλήθεια για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το J2US - «Ήταν θέμα του καναλιού...»

Στο χθεσινοβραδινό show του J2US είχε ειπωθεί από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα πως θα εμφανιστεί ως guest κριτής ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Παρόλα αυτά δεν τον είδαμε και ο λόγος αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής από την ίδια εκπομπή.

Ο Γρηγόρης Μπάκας αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και δήλωσε πως επρόκειτο να εμφανιστεί αλλά υπήρξε ένα θέμα του καναλιού ΣΚΑΙ όπου ανήκει ο Ανδρέας Μικρούτσικος..

Όπως είπε όμως ο δημοσιογράφος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα εμφανιστεί κανονικά ως guest κριτής στο «Just the 2 of Us» σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια.

Τρύφωνας Σαμαράς: Ο λόγος που αρνήθηκε να εμφανιστεί στο OPEN και το Έλα Χαμογέλα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US αφού δέχτηκε αρκετά σκληρή κριτική. Το επόμενο πρωί ο κομμωτής αρνήθηκε να εμφανιστεί στο OPEN στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα όπως συνηθίζουν όλα τα ζευγάρια.

Η εμφάνιση τους στο show του Σαββάτου ήραν αρκετά κακή αφού ο Τρύφωνας ξέχασε τα λόγια του και δεν είχε προετοιμαστεί καθόλου καλά. Έτσι η κριτική ήταν σκληρή και το ζευγάρι τελικά αποχώρησε.

Το επόμενο πρωί η Έφη Σαρρή βγήκε τηλεφωνικά στο Έλα Χαμογέλα και αναφέρθηκε στον Τρύφωνα λέγοντας πως είναι πολύ στεναχωρημένος και αισθάνεται λίγο άρρωστος, αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που δεν τα πήγε πολύ καλά καθώς όλη την εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε. Δείτε εδώ τι συμβαίνει με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Τέτα Καμπουρέλη.