Νίκος Χαρδαλιάς: Οι ευχές από την γυναίκα του και το... υποκοριστικό που του έχει δώσει!

Ποιο είναι αυτό;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Χαρδαλιάς: Οι ευχές από την γυναίκα του και το... υποκοριστικό που του έχει δώσει!

Την γιορτή του έχει ο Νίκο Χαρδαλιάς σήμερα και η γυναίκα του Γιώτα Παναγιωτοπούλου φρόντισε να του ευχηθεί δημόσια και να αποκαλύψει και το παρατσούκλι που το έχει δώσει.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μπορεί τους τελευταίους μήνες να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και την οικογένεια του όμως η σχέση του ζευγαριού μένει δυνατή!

Έτσι η γυναίκα του ανήμερα της γιορτής του, του ευχήθηκε με μια φωτογραφία στο instagram με την εξής λεζάντα « Χρόνια πολλά my man Nick Hard! Love you…» Δείτε ακόμα φωτογραφίες από το χλιδάτο μαγαζί που παντρεύτηκε το 2011 - Πόσο κόστισε

χαρδαλιας γιορτη

Νίκος Χαρδαλιάς: Οικογενειακή έξοδος λίγο πριν το lockdown - Η γυναίκα του πανέμορφη

Οι υποχρεώσεις του ως Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας πολλές φορές τον αναγκάζουν να δείχνει σκληρός μπροστά στην κάμερα... Είναι γεγονός, όμως, ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς λιώνει για την οικογένειά του... Λίγες μέρες πριν από το lockdown, ο φακός του You τον συνάντησε στο Κολωνάκι, σε ένα σπάνιο διάλειμμα μαζί με τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου και τις κόρες του, τη 19χρονη Ιωάννα και την 8χρονη Δήμητρα, να απολαμβάνουν μερικές σύντομες οικογενειακές στιγμές, αφού το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Και η κατάσταση φαίνεται πως θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, αφού η πορεία της πανδημίας στη χώρα έχει ανοδική πορεία και εκείνος βρίσκεται στις επάλξεις προκειμένου να περιοριστεί περαιτέρω έξαρση. Ακόμα και σε μια χαλαρή στιγμή, πάντως, έδειξε ότι τηρεί τα μέτρα, αφού τόσο εκείνος όσο και η υπόλοιπη οικογένειά του φορούσαν μάσκα στην έξοδό τους, βγάζοντας την μόνο για να απολαύσουν τον καφέ τους.

Φωτογραφίες από την οικογενειακή έξοδο του Νίκου Χαρδαλιά με την σύζυγο και της κόρες του

χαρδαλιάς οικογένεια