My Style Rocks: Δεν τα κατάφερε και αποχώρησε - Η δύσκολη θέση των κριτών

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Δεν τα κατάφερε και αποχώρησε - Η δύσκολη θέση των κριτών

Ακόμα μια εβδομάδα My Style Rocks έφτασε στο τέλος της με ένα εντυπωσιακό gala. Οι παίκτες έπρεπε να τραγουδήσουν καραόκε και να "μιμηθούν" γνωστούς αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ωστόσο η δύσκολη στιγμή έφτασε όταν έπρεπε οι κριτές να αποφασίσουν ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η Μικαέλα Φωτιάδη και η Σουζάνα έφτασαν στην τελική δυάδα και οι κριτές δυσκολεύτηκαν πολύ να αποφασίσουν ποια θα αποχωρήσει καθώς η Σουζάνα τους έδωσε πολύ ωραίες εικόνες αλλά από την άλλη η Μικαέλα που βρίσκεται δυο μήνες στο παιχνίδι έχει εξελιχθεί πολύ.

Η τελική απόφαση όμως πάρθηκε και η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Μικαέλα Φωτιάδη. Αρετή Λις: Η αλήθεια για την καταγωγή, την ηλικία και την ζωή της παίκτριας του My Style Rocks

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας

Ακόμα ένα Gala του Μy Style Rocks έφτασε στο τέλος του με θέμα το καραόκε και τους παίκτες να "μιμούνται" γνωστούς καλλιτέχνες. Ένας όμως ήταν ο τυχερός που κατάφερε να βγει νικητής της εβδομάδας.

Ο λόγος για την Αρετή Λίς που για ακόμα μια φορά ξεχώρισε με το διαφορετικό της στυλ. Η παίκτρια έχει κερδίσει πολλές φορές βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά.

Η σημερινή της παρουσία ήταν ανατρεπτική και κατάφερε να συγκεντρώσει πάρα πολλά πεντάρια.

My Style Rocks: Έγινε η ανατροπή στον σημερινό νικητή

Η ανατροπή έγινε για ακόμα μια φορά στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks aαφού στο τέλος των εμφανίσεων των παικτών έγινε η ψηφοφορία για τον νικητή και δεν βγήκε μόνο ένας.

Όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν τον έξτρα βαθμό που θα τους οδηγήσει πιο κοντά στη νίκη του gala της Κυριακής.

Η Αρετή και ο Χρήστος είχαν την υψηλότερη βαθμολογία και οι συμπαίκτες τους αποφάσισαν να τους χαρίσουν ίσους βαθμούς έτσι ώστε να είναι και οι δύο νικητές.