The Voice - highlights 6/12: Η αγνώριστη Λάουρα και η συγκίνηση Ελεονώρας - Γιάννη Ζουγανέλη

Όσα μας εντυπωσίασαν χθες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights 6/12: Η αγνώριστη Λάουρα και η συγκίνηση Ελεονώρας - Γιάννη Ζουγανέλη

Εντυπωσιακό ήταν το χθεσινό 6/12 επεισόδιο του The Voice. Είδαμε αρχικά την Λάουρα Νάργες στα παλιά της λημέρια, ωστόσο αυτή την φορά αγνώριστη σε πρόσωπο και σώμα. Στη συνέχεια, συγκίνησαν Γιάννης και Ελεονώρα Ζουγανέλη με το ντουέτο τους, ενώ είχαμε και μια ανατροπή.

Η Λάουρα Νάργες, εμφανίστηκε στο πλατό του show, αγνώριστη. "Εξαφάνισε" το ξανθό της μαλλί, ενώ πλέον έχει γίνει Kim Kardashian με τις αναλογίες της να είναι απίστευτες.

Η παρουσιάστρια έχει τον ρόλο στον οποίο την είχαμε συνηθίσει κατά το παρελθόν. Υποδεχόταν στο family room τους παίκτες και τους δικούς τους ανθρώπους, τούς έδινε κουράγιο και συζητούσε μαζί τους για την πορεία τους στο παιχνίδι. Κάτι, που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στο παρελθόν.

The Voice highlights Λάουρα Νάργες

Το ντουέτο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον πατέρα της, Γιάννη που συγκίνησε

Μια πολύ συγκινητική στιγμή είχαμε επίσης στο The Voice. H Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγούδησε ένα μοναδικό ντουέτο με τον πατέρα της, Γιάννη, οποίος είχε στο χθεσινό επεισόδιο τον ρόλο του βοηθού της.

Πατέρας και κόρης, ερμήνευσαν το κομμάτι «Να φυλάγεσαι», ένα ντουέτο δικό τους που είχε κυκλοφορήσει το 2012 στο δίσκο «Με γεια το κούρεμα».

Το πρώτο steal στα Knockouts έγινε

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ήταν η πρώτη διαγωνιζόμενη που της δόθηκε δεύτερη ευκαιρία για να περάσει στα Battles.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Ζωγραφάκη που κατάφερε να κερδίσει με την ερμηνεία της την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και να πατήσει το κουμπί του steal.