Μαρία Κίτσου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια γυμνή φωτογραφία στο instagram

Αυτό που πρόσμενε καιρό έγινε πραγματικότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Κίτσου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια γυμνή φωτογραφία στο instagram

Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, Μαρία Κίτσου, πριν από λίγες ημέρες πόζαρε γυμνή και ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας έτσι να ανακοινώσει πως η θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά θα μεταδοθεί σε online streaming.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κίτσου στο instagram

"Αγαπημένοι μου,έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω οτι «Το τρίτο στεφάνι» επανέρχεται με ONLINE STREAMING για 2 συλλεκτικές παραστάσεις στις 5/12 στις 20.30 και στις 6/12 στις 19.00 Μέσω @vivagr_tickets

Μέχρι να ανοίξουμε , μοιραζόμαστε τη δουλειά μας με έναν άλλο τρόπο ...και ταξιδεύουμε την ιστορία μας παντού! Σας περιμένουμε σε αυτό το ταξίδι!"

Μαρία Κίτσου instagram γυμνή

Επίσης, μίλησε και μπροστά στις κάμερες για το ευχάριστο αυτό γεγονός και η χαρά στο βλέμμα της δεν κρυβόταν. Δείτε εδώ το βίντεο

Ο κακός χαμός με την φωτογραφία της Κίτσου - Τραβήχτηκε σε διάλειμμα των γυρισμάτων

Μπορεί να βρισκόμαστε στο δεύτερο lockdown και η γνώριμη καθημερινότητά μας να έχει παγώσει για δεύτερη χρονιά μέσα στο 2020, όμως αυτό δεν ισχύει για όλους. Πολλοί επαγγελματίες εξακολουθούν να δίνουν το παρών στις δουλειές τους και να εργάζονται όπως και πριν από την καραντίνα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε σίριαλ, των οποίων τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς “Άγριες Μέλισσες” βρίσκονται καθημερινά στο Διαφάνι και δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να συνεχίσουν τα επεισόδια να προβάλλονται κανονικά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και να μην υπάρξει διακοπή όπως την άνοιξη. Έτσι, πολλές είναι οι φορές που οι ηθοποιοί μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media backstage φωτογραφίες από χαλαρές στιγμές τους.

Αυτή τη φορά, η Θεοφανία Παπαθωμά μας έδειξε πώς περνάει στα διαλείμματα μαζί με την Μαρία Κίτσου. Όπως θα δεις, οι δυο γυναίκες απολαμβάνουν τον καφέ τους και διαβάζουν τα λόγια τους λίγο πριν την έναρξη του γυρίσματος.

“Με την αγαπημένη μου Λενιώ κατά κόσμον @marika.kitsou.official.Υπέροχη! Εδώ τα λέμε μετά από πολύ καιρό”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κίτσου από το διάλειμμα των γυρισμάτων

Μαρία Κίτσου γυρίσματα Άγριες Μέλισσες