Αδιανόητο! Το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ σε παίκτη του Survivor προσφέρθηκε στην...

Ποιους θα δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αδιανόητο! Το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ σε παίκτη του Survivor προσφέρθηκε στην...

Ο νέος κύκλος του Survivor επιστρέφει και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου. Ποιοι είναι οι νέοι διάσημοι και μαχητές και ποια η παίκτρια που της δόθηκε το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε παίκτη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο, από το τελικό κάστινγκ για τους Μαχητές πέρασαν η Έλενα Κρεμλίδου, ένας γνωστός χορευτής και ένας personal trainer.

Για την συμμετοχή της ομάδας των Διασήμων δέχτηκε πρόταση η Ελένη Τσολάκη η οποία όμως αρνήθηκε ενώ η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε το μεγαλύτερο ποσό που έχουν δώσει έως τώρα σε παίκτη του Survivor ενώ χαμός έχει γίνει και με την καυτή Θεσσαλονικιά που θα συμμετέχει στο ριάλιτι!

Η ανακοίνωση για τους παίκτες θα γίνει την επόμενη Τετάρτη και η αναλογία αντρών - γυναικών ήταν 70 -30.

Δείτε παραπάνω στο σχετικό απόσπασμα

Ραγδαίες εξελίξεις με το Survivor - Εκτάκτως στην Αθήνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του νέου κύκλου του Survivor. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έρχεται εκτάκτως αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ για να πάρουν μία απόφαση.

Η ομάδα της παραγωγής έχει ήδη αρχίσει να στήνει το νέο κύκλο και συγκεκριμένα την ομάδα των διασήμων. Τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί έντονα ένα όνομα για την ομάδα αυτή - δείτε εδώ ποιο - και όπως όλα δείχνουν, ο Τούρκος παραγωγός έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να «κλείσει» την συμφωνία.

Ο μέχρι τώρα προγραμματισμός θέλει την παραγωγή και τις ομάδες Μαχητών και Διασήμων να αναχωρούν για τον Αγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου και το πρώτο επεισόδιο του Survivor να παίζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 2 Ιανουαρίου 2021.