Στόλισαν το μαγαζί τους Σεφερλής - Τσαβαλιά! Έλαμψε η Αθήνα

Δείτε φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στόλισαν το μαγαζί τους Σεφερλής - Τσαβαλιά! Έλαμψε η Αθήνα

Το συγκεκριμένο μαγαζί, του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά είναι για φαγητό και για καφέ και όταν ήταν ανοιχτό προς το κοινό μάζευε όλη την ελληνική showbiz, δείτε εδώ φωτογραφίες. Τώρα έχουν επικεντρωθεί μόνο σε delivery και take away κάτι όμως που δεν στάθηκε εμπόδιο στο να το "ντύσουν" για τα Χριστούγεννα!

Συγκεκριμένα, η Έλενα Τσαβαλιά πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για να δείξει στους followers της πιάτα από γλυκά του μαγαζιού κι εμείς ξεκλέψαμε μια ματιά στον στολισμό που φαίνεται από πίσω! Άσε που μας άνοιξε και η όρεξη...

Σεφερλής - Τσαβαλιά μαγαζί Αθήνα

Χαμός με το νέο μαγαζί Τσαβαλιάς - Σεφερλή μετά το κλείσιμο της εστίασης λόγω lockdown - Τι συνέβη;

Μπορεί τα μέτρα της κυβέρνησης για το δεύτερο lockdown της χώρας με αυστηρότητα να έχουν κλείσει τα περισσότερα μαγαζιά εστίασης αλλά έχουν μείνει ανοιχτά μόνο αυτά που κάνουν delivery και take away. Ένα από αυτά είναι και το νέο εγχείρημα της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή που βρίσκεται στο Μαρούσι.

Η Έλενα Τσαβαλιά δημοσιεύσει καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τα πακέτα φαγητών που ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το κατάστημα κι εμάς μας... τρέχουν τα σάλια!

Φωτογραφίες από το μαγαζί Τσαβαλιά - Σεφερλή με το τι γίνεται μετά το κλείσιμο της εστίασης λόγω lockdown

μαγαζί Τσαβαλιάς - Σεφερλή

Erthe Concept store Τσαβαλιά Σεφερλής

μαγαζιά διάσημων Αθήνα Τσαβαλιά Σεφερλής