"Κάγκελο" Καραβάτου - Κατσούλης! Η ανακοίνωση των Κου Κου για...

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Κάγκελο" έμεινε η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλη με μια ανακοίνωση που έγινε στον αέρα της πρωινής τους εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου».

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε μετά από αρκετό και ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν με ένα βίντεο που έχουν ετοιμάσει και θα ανέβει σήμερα στο youtube στις 15:00, ενώ θα γίνει και η ανακοίνωση για την επιστροφή τους στην τηλεόραση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κου Κου που άφησε κάγκελο Καραβάτου - Κατσούλη

«Σήμερα στις 15:00 επιστρέφουν στο διαδίκτυο. Επιστρέφουν όμως και στην τηλεόραση… Δεν θα είναι εκπομπή σήμερα, αλλά πρόκειται για κάποια ωραία βιντεάκια που ήδη έχουν φτιάξει, με σάτιρα. Δεν θα είναι εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, θα είναι μεμονωμένα βιντεάκια.

Μαθαίνω ότι θα δούμε βίντεο στο οποίο θα αφήσουν μεγάλο ερωτηματικό για το πότε θα επιστρέψουν στην τηλεόραση. Τον Ιανουάριο του 2021 οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στην τηλεόραση, ξέρω και ώρα και κανάλι. Δεν θα πω παραπάνω, θα τους αφήσω στις 15:00 να κάνουν τα διαδικτυακή τους πρεμιέρα», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Ακόμη, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την τελική τετράδα του παιχνιδιού.

Πάγωσαν Καραβάτου - Κατσούλης: Ο καλεσμένος τους ανακοίνωσε ότι χώρισε

Πάγωσαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης όταν ο καλεσμένος τους στην Φωλιά των Κου Κου, τους ανακοίνωσε πως έχει χωρίσει. Ελεύθερος λοιπόν δηλώνει ο Δημοσθένης μετά την αποχώρηση του από το GNTM 3.

Οι απαντήσεις του στην πρωινή εκπομπή αφήνουν να εννοείτε πως δεν είναι πια μαζί με την κοπέλα του.

«Η Κατερίνα είναι καλά. Είναι καλά από ότι ξέρω. Είμαι καλά αυτόν τον καιρό. Ζουσα πάντα για να δώσω αυτή την απάντηση» αρκέστηκε να πει ο Δημοσθένης.

Η Κατερίνα είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου τον Σεπτέμβριο, δηλώνοντας τότε για τη σχέση της με τον Δημοσθένη: «Με τον Δημοσθένη, γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Ήταν εύκολο να γνωριστούμε και μετά πήγαμε τη σχέση μας στο επόμενο επίπεδο.

Είχε κάνει μια κίνηση για “γύπing” αλλά δεν τα κατάφερε. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία στον χώρο, αλλά θα μάθει. Θα φανεί στην πορεία. Χάρηκα πολύ που τον είδα. Ζει ένα όνειρό του, ήμουν πολύ χαρούμενη που τον είδα».