Ταξίδι πολλών καρατίων για Kate Middleton και William - Διακοσμημένο με χρυσό το βασιλικό τρένο

Κυκλοφόρησαν ντοκουμέντα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ταξίδι πολλών καρατίων για Kate Middleton και William - Διακοσμημένο με χρυσό το βασιλικό τρένο

Στο Εδιμβούργο έφτασαν με το «βασιλικό τρένο» της Βρετανίας ο δούκας, William και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton, ο πρώτος από τους σταθμούς στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με την περιοδεία του σε Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία, το πριγκιπικό ζεύγος θέλει να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εργαζόμενους στον υγειονομικό κλάδο, τους εθελοντές, τους δασκάλους και τους μαθητές για την σκληρή δουλειά τους κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Η Kate Middleton και ο σύζυγος της πρίγκιπας Ουίλιαμ έγιναν δεκτοί σήμερα από τους Σκοτσέζους με χριστουγεννιάτικα τραγούδια χορωδίας με γκάιντες.

Χρυσή διακόσμηση στο βασιλικό τρένο που ταξιδεύουν Κέιτ Μίντλετον και Ουίλιαμς

Το μόνο μειονέκτημα της περιοδείας τους με το βασιλικό τρένο είναι ότι, θα κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Το «βασιλικό τρένο», με βαγόνια διακοσμημένα από χρυσό χρώμα 23 καρατίων και στολισμένα με μετάξι και σατέν, δεν διαθέτει διπλό κρεβάτι.

Κατά συνέπεια, το ζευγάρι θα κοιμάται σε μονά κρεβάτια κατά την διάρκεια των δύο διανυκτερεύσεών του και θα δειπνήσει σε ένα βαγόνι 12 θέσεων σε ένα τραπέζι από φορμάικα. Δεν υπάρχει ντουζιέρα στην βασιλική σουίτα, μόνο μια μπανιέρα. Όσο για το προσωπικό, μαζί τους θα βρίσκεται ένας υπηρέτης και η κομμώτρια της Κέιτ Μίντλετον.

Έγκυος η Κέιτ και μάλιστα σε δίδυμα; Δείτε ντοκουμέντα!

Kate Middleton

Το ζευγάρι θα επισκεφθεί μεταξύ άλλων οίκους ευγηρίας, νοσοκομεία, τράπεζες τροφίμων, ένα δημοτικό σχολείο και ένα πανεπιστήμιο προκειμένου να συνομιλήσει με μικρές ομάδες ατόμων και να ακούσει τις ιστορίες του.

Κέιτ και Ουίλιαμ θα παρακολουθήσουν παραστάσεις κατά την διάρκεια αυτών των τριών ημερών για να ενισχύσουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στις κοινότητες που θα επισκεφθούν.

Βυθισμένοι στη θλίψη Kate Middleton και William - Η απώλεια που τους κόστισε

Με λύπη η Kate Middleton και ο πρίγκιπας Willian ανακοίνωσαν μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram την απώλεια που τους κόστισε και στεναχώρησε όλο το παλάτι του Μπακιγχαμ.

Πιο συγκεκριμένα το βασιλικό ζευγάρι έχασε τον για χρόνια πιστό τους φίλο, το σκυλάκι τους Lypo και με μια ανάρτηση θέλησαν να τον τιμήσουν.

"Δυστυχώς το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο αγαπητός μας σκύλος, Λούπο, πέθανε. Βρίσκεται στην καρδιά της οικογένειάς μας τα τελευταία εννέα χρόνια και θα μας λείψουμε τόσο πολύ." ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας. Δείτε εδώ όλη την αλήθεια πίσω από τις σχέσεις της Kate Middleton με την μητέρα της.

lupo κατε μιντλετον γουιλιαμ