Χάρης Βαρθακούρης: Έφυγε άρον άρον από την κάμερα - Η ερώτηση για τον Μικρούτσικο και η αμηχανία

Τι τον ρώτησαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Έφυγε άρον άρον από την κάμερα - Η ερώτηση για τον Μικρούτσικο και η αμηχανία

Άρον άρον έφυγε μπροστά από την κάμερα ο Χάρης Βαρθακούρης, μετά από μια ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος για τον Αντρέα Μικρούτσικο και το Big Brother.

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” μίλησε παρουσιαστής μετά το τέλος του live όπου αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και στην αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά.

«Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Είναι πρόσφατο το περιστατικό του Δημήτρη, που ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο. Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Για το ΕΣΡ θα ρωτήσετε το κανάλι. Το να μην αποβληθεί ο Κεχαγιάς ήταν μια απόφαση του Big Brother», είπε αρχικά.

«Δεν έχει σημασία αν έγινε κάτι με τον Ανδρέα. Αυτά τα λόγια που είπα, ανεξαρτήτως αυτής της μπουρδολογίας περί κόντρας.. Δε θα ήθελα να φανταστώ αυτή την εκπομπή και σε αυτό το σημείο, χωρίς την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου» εξήγησε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Η ερώτηση που έκανε τον Βαρθακούρη να φύγει άρον άρον από την κάμερα

Ο κύριος Μικρούτσικος έδωσε κάποιες πληροφορίες ουσιαστικά στους παίκτες μέσα που ήταν και υποψήφιοι;

Επόμενη ερώτηση!

Εάν γίνει Big Brother 2 θα θέλατε να το κάνετε με τις ίδιες συνθήκες;

Αυτή την ερώτηση να μου την κάνεις μετά τον τελικό.

Big Brother: Η ανάρτηση - «καρφί» του Χάρη Βαρθακούρη για το περιστατικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Χάρης Βαρθακούρης αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση - καρφί για το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο live του Big Brother.

Στο προηγούμενο live ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το συμβάν με τον Δημήτρη Κεχαγιά και ξεκαθάρισε πως αν ήταν στο χέρι του θα τον απέβαλε από το παιχνίδι.

Λίγο μετά, ο παρουσιαστής δεν έκανε κανένα σχόλιο σε όλα όσα είδαμε στο live ενώ στο τέλος ξέσπασε λέγοντας πως αν η γνώμη του ενοχλεί, μπορεί να φύγει - δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media πως η παραγωγή "φιμώνει" τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Μετά το επεισόδιο αυτό, ο Χάρης Βαρθακούρης φαίνεται πως πήρε έμμεσα θέση και σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Και… μην πυροβολείτε τον μεσάζοντα. Δεν φταίει ποτέ ένας που είναι υποχρεωμένος να εκτελεί εντολές και που μεταφέρει ένα μήνυμα. Εσείς οι λίγοι (διπλής ανάγνωσης αυτό), σκεφτείτε πριν σπεύσετε να απειλήσετε, να βρίσετε, να καταραστείτε κτλ κτλ. Χαλαρώστε».

Χάρης Βαρθακούρης Ανδρέας Μικρούτσικος