Η Βάνα Μπάρμπα «αδειάζει» τον Γεωργούλη - «Θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει!»

Ξεσπά εναντίον του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Βάνα Μπάρμπα «αδειάζει» τον Γεωργούλη - «Θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει!»

Το πρωί της Δευτέρας η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Πάμε Δανάη και δεν δίστασε για ακόμη μια φορά να αδειάσει τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η Βάνα Μπάρμπα, που πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε ξανά στο πόσο άσχημο είναι να έχει δυο τέτοιες δουλειές ενώ άλλοι να μην έχουν ούτε μια ενώ λίγο αργότερα η ατμόσφαιρα άρχιζε να φουντώνει.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Δεν έχω μετανιώσει γι’ αυτά που είπα γιατί πιστεύω ότι έχω δίκιο. Δεν μίλησα σκληρά για τον Αλέξη σαν Αλέξη, ο Αλέξης είναι αξιαγάπητο παιδί και συμπαθέστατο. Με ενοχλεί η διπλοθεσία. Δεν μου αρέσει σε καιρό που ο κόσμος πεινάει και οι καλλιτέχνες, δεν θέλω να δω συναδέλφους μου επαίτες. Θα έπρεπε να ντρέπεται που το κάνει. Αν είναι κάποιος Ευρωβουλευτής να πάει να μας φέρει τα προγράμματα, να βάλει τους ηθοποιούς να παίρνουν χρήματα τώρα που είναι άνεργοι. Αυτή είναι η δουλειά του, να υπερασπιστεί τον κλάδο του… Όχι να πηγαίνει να κάνει τηλεπαιχνίδι και κάτι άλλο. Μη με φουντώνεις…»

Λίγο μετά η Βάνα Μπάρμπα πρόσθεσε: «Να ασχοληθεί μόνο με την Ευρωβουλή. Ξέρεις πόσοι ηθοποιοί δεν έχουν να φάνε; Και λέει ναι στο τηλεπαιχνίδι. Κάτσε ρε μάγκα, έχεις πάρει το πακέτο σου από την Ευρωβουλή που δεν έχεις κάνει τίποτα για τον κλάδο σου. Είναι απαράδεκτο. Ρε φίλε, δώσε το μισθό σου από την Ευρωβουλή και πήγαινε στο άλλο».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο

Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με τον Γεωργούλη: "Λάθος! Λάθος! Το θεωρώ λάθος!"

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε ανοιχτά στην κάμερα του Πρωινού και στην Μαίρη Αρώνη έστειλε το δικό της μήνυμα στον Αλέξη Γεωργούλη για το JOKER και το Ευρωκοινοβούλιο, υποστηρίζοντας πώς είναι λάθος να παίρνει δύο μισθούς.

Η ηθοποιός, μάλιστα, του ζητά να δώσει τον ένα από τους δύο μισθούς στο ΣΕΗ και έχει ξανά αναφέρει τον εκνευρισμό της για αυτό το θέμα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Λάθος! Λάθος! Το θεωρώ λάθος. Θα ήταν πολύ καλό το ένα από τα δύο κομμάτια να το δώσει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, επειδή ήδη είναι διπλο-μισθός. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο γι’ αυτόν να δείξει την ψυχή του, να δείξει την προσωπικότητά του. Πιστεύω είναι συμπαθητικό παιδί. Ένας από τους δύο μισθούς να πάει στο ΣΕΗ. Να σκεφτεί συναδέλφους του που δεν έχουν να φάνε. Θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Δεν είμαι εγώ που θα το πω στο παιδί βέβαια, αλλά του το λέω στα ίσια: για σκέψου το. Μπορείς να κρατήσεις τα χρήματα της Ευρωβουλής και να δώσεις του JOKER. Δεν γίνεται ρε φίλε να έχεις δύο δουλειές τη στιγμή που άλλοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα! Έλεος! Άποψή μου…"

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: