GNTM 3: Είναι επίσημο - Η Ρασέλ και ο Δημοσθένης είναι ζευγάρι και συγκατοικούν!

Έγινε η αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Είναι επίσημο - Η Ρασέλ και ο Δημοσθένης είναι ζευγάρι και συγκατοικούν!

Στα παρασκήνια του βίντεο κλιπ «Παραμύθια» της Ρασέλ και του Δημοσθένη βρέθηκε η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και έγινε επίσημα η αποκάλυψη για την σχέση και συγκατοίκηση τους.

Η Ίριδα, εξίσου πρώην παίκτρια του GNTM 3, χορογραφεί το νέο τραγούδι τους και οι τρεις τους φαίνεται να κάνουν πολύ καλή παρέα.

Ο Δημοσθένης μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και επισήμανε: «Περνάμε ωραία, καλά με τη Ρασέλ, μαζί με την Ίριδα. Είμαι ενάντια στις ταμπέλες. Έχω χώσει το Ρασελάκι και το Ιριδάκι και μαγειρεύουν και είναι φοβερές μαγείρισσες».

Παράλληλα, αποκάλεσε την πρώην σύντροφό του “θησαυρό” και δήλωσε πως ότι χρειαστεί θα σταθεί δίπλα της.

Έπειτα, η Ρασέλ απάντησε στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Δήμο: «Με θέλουν ζευγάρι με τον Δημοσθένη όπως με ήθελαν και με τον Έντουαρντ Χαμογελάω, δεν είναι σημαντικό αυτό;».

Μετά την προβολή του βίντεο, όμως, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως πράγματι η Ρασέλ και ο Δημοσθένης είναι ζευγάρι λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Γύπας, η Ρασέλ και η Ίριδα συγκατοικούν. Μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Όλος τυχαίος αυτοί οι τρεις άνθρωποι συνεργάζονται στο “Παραμύθια” και όπως μαθαίνω είναι βασιλιάς τον προσέχουν και έχει ερωτική σχέση με την Ρασέλ. Το ξέρω».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο

GNTM 3: Κοινή μετακόμιση για Ρασέλ - Δημοσθένη! Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή για διαφορετικούς λόγους... Ο μεν Δημοσθένης κέρδισε αμέσως τον τίτλο του «Γύπα», αφού δήλωσε στην οντισιόν του GNTM 3 ότι αναλαμβάνει πάντα το «γύπινγκ» (καμάκι) όταν βρίσκεται σε παρέα με φίλους, η δε Ρασέλ για την καταγωγή της και το bullying που δέχτηκε γι' αυτόν το λόγο.

Από το παιχνίδι φάνηκαν να έρχονται πιο κοντά και να συζητούν πολύ συχνά για προσωπικά τους θέματα, κάτι που οδήγησε μερικούς να αναρωτηθούν αν είναι ζευγάρι. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει, καθώς, όπως μας επιβεβαίωσε και η Θεοδώρα Ρασέλ, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, είναι απλώς δύο πολύ καλοί φίλοι και συνεχίζουν να κάνουν παρέα μετά το παιχνίδι.

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You.

Ο φακός του YOU τούς συνάντησε στο Κολωνάκι, ενώ έκαναν βόλτα με το μηχανάκι του Δημοσθένη και παραλίγο να μην τους αναγνωρίσουμε, αφού η Ρασέλ είχε πλήρες... καμουφλάζ με μάσκα και κουκούλα!

Η μετακόμιση της Ρασέλ και η συνεργασία-έκπληξη με τον Δημοσθένη του GNTM 3

Κάνουν παρέα, μιλάνε σε καθημερινή βάση, ενώ ο Δημοσθένης τη βοήθησε με τη μετακόμιση που έκανε πρόσφατα. Πέρα απ' όλα αυτά, ενώνουν τις δυνάμεις τους και στο πεντάγραμμο! Η Ρασέλ επιστρέφει στο τραγούδι μετά από τέσσερα χρόνια (είχε κυκλοφορήσει ένα κομμάτι με τίτλο «Καυτά Φιλιά») και ο Δημοσθένης θα κάνει το ντεμπούτο του σε ρόλο-έκπληξη ως ράπερ. Ακούστε το νέο τους τραγούδι εδώ!

GNTM 3 Ρασέλ και Δημοσθένης σχέση