Το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τάμτα - Είναι γεμάτο από..

Δεν έχετε ξαναδεί παρόμοιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τάμτα - Είναι γεμάτο από..

Τα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν και οι περισσότεροι έχουν ήδη στολίσει και διακοσμήσει το σπίτι και το δέντρο τους. Το ίδιο έκανε η Τάμτα, η οποία στόλισε ένα φαντασμαγορικό δέντρο με πρωτότυπα στολίδια και φωτάκια.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να αγαπά πολύ την συγκεκριμένη εορτή και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα της διακόσμησης που έκανε. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό η κόρη της είχε γενέθλια και της ευχήθηκε με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση.

Η Τάμτα στόλισε ένα υπέρ τεράστιο και φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο από φωτάκια και εντυπωσιακά στολίδια.

Μάλιστα, επέλεξε να έχει μια διαφορετική φάτνη καθώς στην βάση του δέντρο έχει αγγελάκια και ζωάκια κάνοντας έτσι τη διακόσμηση ακόμα πιο εντυπωσιακή!

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό δέντρο της Τάμτα

Το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τάμτα

Τάμτα: Θα παρουσιάσει γνωστό reality - "Έφαγε" τη θέση πασίγνωστου τραγουδιστή

Ο σταθμός ΣΚΑΙ ετοιμάζει εδώ και μέρες το reality House Of Fame και οι προτάσεις για τον παρουσιαστή είναι πολλές! Στο Ευτυχείτε έγινε η αποκάλυψη πως η Τάμτα δέχτηκε πρόταση και μάλιστα "έφαγε" την θέση πασίγνωστου τραγουδιστή.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Σάκης Ρουβάς επρόκειτο να παρουσιάσει το House of Fame, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει τελικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η Τάμτα δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει το νέο reality του ΣΚΑΪ! “Είναι ένα μουσικό παιχνίδι και ένας τραγουδιστής θα βοηθήσει πολύ ως παρουσιαστής” Δείτε τις ευχές της Τάμτα στην κόρη της!

Δεν θα πιστέψετε ποιος πρώην παίκτης του GNTM 3 πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ της Τάμτα

τις audition του GNTM3 είδαμε αρκετά μοντέλα που εντυπωσίασαν τους κριτές αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά, κανένας δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε δυναμικά στον χώρο. Έναν από αυτούς, μάλιστα, τον είδαμε να συμμετέχει στο καινούργιο βίντεο κλιπ της Τάμτα.

Ο λόγος για τον... Αdam, το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο στις οντισιόν, μιας και η εμφάνιση του ήταν άκρως εντυπωσιακή και εκκεντρική. Αυτόν τον παίκτη διεκδικούν εταιρίες για καμπάνιες!

Το καινούργιο τραγούδι της Τάμτα με τον Mente Fuerte για τη συνεργασία τους «Δεν Είσαι Εδώ» κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες και βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο Youtube.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ: