Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

«Ράγισε» καρδιές ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να κάνει μία ανάρτηση μέσα από την οποία προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς αναφέρθηκε στον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

Ο ηθοποιός έχασε τον πατέρα του το 2013, και έτσι σήμερα θέλησε να τον θυμηθεί με μία ιδιαίτερη φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Ανέβασε λοιπόν το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και στην λεζάντα εξέφρασε πόσο πολύ του λείπει ο πατέρας του, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν «βροχή». Τι συμβαίνει ωστόσο με τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου; Δείτε εδώ.

Ανδρέας Γεωργίου πατέρας

Σπάραξε ο Ανδρέας Γεωργίου - Το ξεχωριστό "αντίο" στην...

Σπάραξε στους τίτλους αρχής των 8 Λέξεων, στο χθεσινό 26/10 επεισόδιο ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να πει ένα ξεχωριστό «αντίο» στην αγαπημένη του Νόνα.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς περνάνε δύσκολες ώρες, καθώς πριν από λίγες ημέρες "έφυγε" από τη ζωή η αγαπημένη Έλλη Κυριακίδου και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media.

Το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου, λίγα δευτερόλεπτα πριν την έναρξη των 8 Λέξεων οι συντελεστές της σειράς, αποχαιρέτησαν την ηθοποιό, παρουσιάζοντας στον αέρα, ένα συγκινητικό βίντεο.

Ανδρέας Γεωργίου 8 λέξεις θάνατος

Έλλη Κυριακίδου θάνατος

Το αντίο του Ανδρέα Γεωργίου στις Έλλη Κυριακίδου από τις 8 Λέξεις που πέθανε

Και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ανδρέα Γεωργίου θέλησε να στείλει το δικό του αντίο στην λατρεμένη ηθοποιό.

«Αυτή η ψυχούλα σήμερα έφυγε... άφησε πίσω της πολλή αγάπη... τόση πολλή που θα την έχουμε γύρω μας για πάντα... Έλλη μου σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις στιγμές που με κοίταζες στα μάτια και γαλήνευες την ψυχή μου. Θα σιγοτραγουδάω για πάντα το τραγούδι μας... «Σ αγαπώ και μαρεσει η ζωή γιατί εσένα αγαπώ», έγραψε.