Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Ο Θέμης «άδειασε» τη Σοφία - «Έχει γλείψει μέχρι και τα πατώματα...»

Τη «στόλισε» κανονικά!

Big Brother: Ο Θέμης «άδειασε» τη Σοφία - «Έχει γλείψει μέχρι και τα πατώματα...»
News 07.12.2020 23:41
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Big Brother καθώς ο Θέμης Κανέλλος «άδειασε» τη Σοφία για κάποιες δηλώσεις που έκανε στο live σχετικά με τον ακέραιο χαρακτήρα της ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για μία παίκτρια που έχει γλείψει μέχρι και τα πατώματα.

Η Σοφία μιλώντας στον Χάρη Βαρθακούρη ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει κωλοτούμπες στο παιχνίδι και πως έχει παίξει πολύ τίμια.

Ο Θέμης ειρωνεύτηκε τα όσα είπε λέγοντας: «Κάνει κωλοτούμπες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ακέραιος χαρακτήρας; Ναι οκ κι εγώ είμαι straight. Η Σοφία έχει γλείψει μέχρι και τα πατώματα για να μην πάρει ψήφους». Δείτε εδώ τι είπε ο Κεχαγιάς για το «ερωτικό τρίγωνο» με τη Σοφία και τη Ραμόνα.

Big Brother: Ο Κεχαγιάς απαντά για το σκηνικό με τον Βαρουξή - «Τα έχω καλά με τον εαυτό μου»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή από το σπίτι του Big Brother αφού είχε μόλις προηγηθεί ο κακός χαμός με το σκηνικό με τον Χρήστο Βαρουξή και την άσχημη συμπεριφορά του.

Το πρωί της Δευτέρας ο πρώην παίκτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It και αναφέρθηκε τόσο στο συγκεκριμένο περιστατικό όσο και στην σχέση του με την Σοφία Δανέζη ενώ παράλληλα αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του ριάλιτι!

Αναφορικά με τον Χρήστο Βαρουξή είπε:

«Πολλά πράγματα στο σπίτι είναι διαφορετικά από όσα φαίνονται προς τα έξω. Δηλαδή υπάρχει πίεση λόγω του εγκλεισμού, κάμερες, μικρόφωνα, δεν είμαστε συνηθισμένοι σε όλο αυτό και απέχουμε από όλη αυτή την κατάσταση, οπότε όλα μπορούν να αλλάξουν και το ένα λάθος αμέσως να φέρει και το άλλο λάθος και να μην καταλάβεις ότι το κάνεις. Δηλαδή μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι ανά πάσα χρονική στιγμή, μπορείς να ξεφύγεις πολύ εύκολα. Η εικόνα σου μπορεί πολύ εύκολα να χαλάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή με κάτι που μπορεί να δημιουργηθεί.

Λάθος κίνηση, πολύ λάθος έκφραση της κατάστασης, συμφωνώ σε όλο αυτό το κομμάτι. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σε ένα τέτοιο σημείο, όπως θέλησα εξήγησα και στα παιδιά μετέπειτα, δεν είπα όλα καλά και όλα μια χαρά. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ένας άνθρωπος σαν εμένα , πάει να πει ότι συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα ώστε να φτάσω εγώ προσωπικά σε ένα τέτοιο σημείο. Κάποιος άλλος μπορεί να έφτανε πιο εύκολα, έχουν συμβεί πολύ χειρότερα περιστατικά σε εισαγωγικά.

Δεν έρχομαι στα όρια μου τόσο εύκολα. Εγώ τραμπούκος δεν είμαι. Θεωρώ πιο σημαντικό να εξηγήσω απόλυτα την όλη κατάσταση και γιατί έφτασα εκεί, πραγματικά είναι λάθος μου που έφτασα σε αυτό το σημείο, θα εξηγήσω γιατί έφτασα σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρω αν με καταλάβει κάποιος, εγώ θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, έχω ακούσει συγγνώμες από ανθρώπους που δεν έχουν τηρήσει ούτε στο ελάχιστο τη συγγνώμη τους, οπότε από όταν βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο»

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε και στην σχέση με την Σοφία Δανέζη επισημαίνοντας τα εξής:

«Η Σοφία είναι πολύ όμορφη. Το έχω πει πολλές φορές. Τη φλέρταρα φυσικά. Φυσικά μου αρέσει σαν γυναίκα. Έχουμε πει πολλά πράγματα παραπάνω, μεταξύ μας μέσα στο παιχνίδι, γιατί τρεις μήνες που ήμασταν εκεί, ήταν σαν να ήμασταν τρία χρόνια.

Έτσι αισθανόμασταν εμείς, γιατί όταν βλέπεις έναν άνθρωπο όλη μέρα, αυτό το αίσθημα έχεις. Ιδιαίτερα με τέτοια πίεση εκεί. Ερωτική έλξη, το τι θα συμβεί και το τι δε θα συμβεί θα το δούμε σε δυο εβδομάδες».

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατροπές στο σπίτι του Big Brother - Διπλή ασυλία και διπλή αποχώρηση

Χάρης Βαρθακούρης: Έφυγε άρον άρον από την κάμερα - Η ερώτηση για τον Μικρούτσικο και η αμηχανία

Share