Big Brother: Έξαλλος ο Χρήστος με τον αδερφό του για την συμβουλή του - «Δε θα φέρω τα λεφτά στο σπίτι»

Τι τον ενόχλησε τόσο;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Έξαλλος ο Χρήστος με τον αδερφό του για την συμβουλή του - «Δε θα φέρω τα λεφτά στο σπίτι»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Χρήστος φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλος με τη συμβουλή που του έδωσε ο αδερφός του κατά τη διάρκεια του live. Μάλιστα γυρνώντας προς την κάμερα του είπε πως δε θα φέρει τα λεφτά στο σπίτι.

Ο Παναγιώτης είχε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγο με τον αδερφό του και του εξήγησε πως θα πρέπει να βρίσκεται πιο κοντά στους ανθρώπους που του στάθηκαν από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο Χρήστος εκνευρίστηκε πολύ με αυτό το θέμα και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να κάνει παρέα με την Άννα Μαρία μόνο και μόνο για να κερδίσει το έπαθλο.

Επιπλέον ενοχλήθηκε γιατί περίμενε να ακούσει κάποιο νέο για τους γονείς του ή ότι η οικογένειά του αισθάνεται περήφανη για εκείνον. Δείτε εδώ την σπόντα που πέταξε ο Θέμης για τη Σοφία.

Big Brother: Ο Κεχαγιάς απαντά για το σκηνικό με τον Βαρουξή - «Τα έχω καλά με τον εαυτό μου»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή από το σπίτι του Big Brother αφού είχε μόλις προηγηθεί ο κακός χαμός με το σκηνικό με τον Χρήστο Βαρουξή και την άσχημη συμπεριφορά του.

Το πρωί της Δευτέρας ο πρώην παίκτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It και αναφέρθηκε τόσο στο συγκεκριμένο περιστατικό όσο και στην σχέση του με την Σοφία Δανέζη ενώ παράλληλα αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του ριάλιτι!

Αναφορικά με τον Χρήστο Βαρουξή είπε:

«Πολλά πράγματα στο σπίτι είναι διαφορετικά από όσα φαίνονται προς τα έξω. Δηλαδή υπάρχει πίεση λόγω του εγκλεισμού, κάμερες, μικρόφωνα, δεν είμαστε συνηθισμένοι σε όλο αυτό και απέχουμε από όλη αυτή την κατάσταση, οπότε όλα μπορούν να αλλάξουν και το ένα λάθος αμέσως να φέρει και το άλλο λάθος και να μην καταλάβεις ότι το κάνεις. Δηλαδή μπορεί να μην αντιλαμβάνεσαι ανά πάσα χρονική στιγμή, μπορείς να ξεφύγεις πολύ εύκολα. Η εικόνα σου μπορεί πολύ εύκολα να χαλάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή με κάτι που μπορεί να δημιουργηθεί.

Λάθος κίνηση, πολύ λάθος έκφραση της κατάστασης, συμφωνώ σε όλο αυτό το κομμάτι. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σε ένα τέτοιο σημείο, όπως θέλησα εξήγησα και στα παιδιά μετέπειτα, δεν είπα όλα καλά και όλα μια χαρά. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ένας άνθρωπος σαν εμένα , πάει να πει ότι συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα ώστε να φτάσω εγώ προσωπικά σε ένα τέτοιο σημείο. Κάποιος άλλος μπορεί να έφτανε πιο εύκολα, έχουν συμβεί πολύ χειρότερα περιστατικά σε εισαγωγικά.

Δεν έρχομαι στα όρια μου τόσο εύκολα. Εγώ τραμπούκος δεν είμαι. Θεωρώ πιο σημαντικό να εξηγήσω απόλυτα την όλη κατάσταση και γιατί έφτασα εκεί, πραγματικά είναι λάθος μου που έφτασα σε αυτό το σημείο, θα εξηγήσω γιατί έφτασα σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρω αν με καταλάβει κάποιος, εγώ θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου, έχω ακούσει συγγνώμες από ανθρώπους που δεν έχουν τηρήσει ούτε στο ελάχιστο τη συγγνώμη τους, οπότε από όταν βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο»

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε και στην σχέση με την Σοφία Δανέζη επισημαίνοντας τα εξής:

«Η Σοφία είναι πολύ όμορφη. Το έχω πει πολλές φορές. Τη φλέρταρα φυσικά. Φυσικά μου αρέσει σαν γυναίκα. Έχουμε πει πολλά πράγματα παραπάνω, μεταξύ μας μέσα στο παιχνίδι, γιατί τρεις μήνες που ήμασταν εκεί, ήταν σαν να ήμασταν τρία χρόνια.

Έτσι αισθανόμασταν εμείς, γιατί όταν βλέπεις έναν άνθρωπο όλη μέρα, αυτό το αίσθημα έχεις. Ιδιαίτερα με τέτοια πίεση εκεί. Ερωτική έλξη, το τι θα συμβεί και το τι δε θα συμβεί θα το δούμε σε δυο εβδομάδες».

Δείτε παρακάτω τα σχετικά αποσπάσματα