Δύσκολες ώρες για τον Σωτήρη Καλυβάτση και την σύντροφό του, Ηρώ Λούπη...

Η ανακοίνωση με μια φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για τον Σωτήρη Καλυβάτση και την σύντροφό του, Ηρώ Λούπη...

Πριν από λίγες ώρες ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η σύντροφός του, Ηρώ Λούπη, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό εκείνης στο instagram αποκάλυψαν πως ο ηθοποιός έχει πέσει θύμα χάκερ.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν, ο ηθοποιός έχει μεριμνήσει ήδη προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, ενώ σημείωσαν ότι ο απατεώνας ζητά τους ακολούθους του τα προσωπικά τους στοιχεία.

«Προσοχή. Αυτός ο λογαριασμός είναι ψεύτικος και ζητά από αυτούς που τον ακολουθούν προσωπικά στοιχεία και ήδη έχω πάρει τα μέτρα μου παρακαλώ κάντε τον αναφορά», σημείωσαν και δημοσίευσαν το ψεύτικο προφίλ.

Δείτε το ψεύτικο προφίλ που δημιουργήθηκε σε βάρος του Σωτήρη Καλυβάτση στο Instagram:

Καλυβάτσης θύμα χάκερ

Πρόσφατα είχε μιλήσει και για τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Οι τρυφερές δηλώσεις του Σωτήρη Καλυβάτση για την Ηρώ Λούπη

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μεταξύ άλλων ανέφερε:

Με την Υρώ ταιριάζουμε ως άνθρωποι. Κολλάμε. Επικοινωνούμε και περνάμε καλά τον χρόνο που είμαστε μαζί. Επίσης, με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Είναι πολύ βασικό ο άνθρωπός σου να σε τραβάει προς τα επάνω και να σε εξελίσσει. Είναι ένα πλάσμα χαρισματικό που σέβομαι, εκτιμώ, αγαπώ και θαυμάζω πολύ.

Το καλό είναι ότι έχουμε κοινή γραμμή και κοινή φιλοσοφία ζωής με την Υρώ. Κι αυτό είναι επίσης κάτι πολύ βασικό και γι’ αυτό δέσαμε τόσο πολύ. Ούτε από το δικό μου μυαλό, αλλά ούτε και από της σχέσης μου, περνάει ο γάμος.

Αυτό έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Έχω δει σχέσεις να καταστρέφονται όταν και οι δύο είναι στον ίδιο κλάδο, μάλλον λόγω του ανταγωνισμού. Δεν ξέρω κιόλας, τι να σου πω. Πάντως εμάς μας βοηθάει, από την άποψη ότι υπάρχει κατανόηση. Ξέρει τι πάει να πει δεκάωρο γύρισμα, για παράδειγμα. Ή το «φεύγουμε για περιοδεία» ή «έχω παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη», όπως κάνω τώρα με τον «Βαφτιστικό της Κυρίας». Δεν είναι απλό, ούτε εύκολο για κάποιον που έχει πλήρη άγνοια του δικού μας επαγγέλματος να δεχτεί κάτι τέτοιο.