GNTM 3 - highlights 7/12: Η Καγιά η "γκαζιάρα", το θάψιμο του Ηρακλή και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3 - highlights 7/12: Η Καγιά η

Την Βίκυ Καγιά την "γκαζιάρα" είδαμε στο χθεσινό 7/12 επεισόδιο του GNTM 3, αλλά και το "θάψιμο" που έκανε ο Ηρακλής, λίγο πριν την αποχώρηση "φωτιά".

GNTM 3: Ο Ηρακλής «άδειασε» τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο - «Κάθονται εκεί αγκαλίτσα...»

Στο επεισόδιο του GNTM 3, ο Ηρακλής δε δίστασε να «αδειάσει» τη Μαριαγάπη και τον Αιμιλιάνο μέσα στο λεωφορείο καθώς κατευθύνονταν στο σετ της φωτογράφισης καθώς παρατήρησε πως είχαν κάτσει οι δυο τους πίσω πίσω αγκαλίτσα.

Οι δυο τους παραδέχθηκαν πως είναι ζευγάρι στο προηγούμενο επεισόδιο και από τότε τα σχόλια για τη σχέση τους δίνουν και παίρνουν.

Σήμερα, ο Γιώργος Καράβας ξύπνησε τους διαγωνιζόμενους από το πρωί και τους έβαλε να ετοιμαστούν μιας και θα ταξίδευαν μέχρι την Ελαφόνησο.

Στο λεωφορείο το ζευγάρι έκατσε μαζί και ο Ηρακλής το σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

«Έθαψε» τους φίλους του ο Ηρακλής - Έτσι μοίρασε τα ντεσαβαντάζ

O Ηρακλής, δε δίστασε να «θάψει» ακόμα και τους πιο καλούς του φίλους του με τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να μοιράσει τα ντεσαβαντάζ μετά από τη νίκη που είχε στην προηγούμενη δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, οι κριτές του ανακοίνωσαν πως αρχικά θα ήταν ο μόνος που θα έβλεπε πώς ακριβώς ήθελαν να γίνει η φωτογράφηση ενώ από την άλλη θα έκοβε 1,5 λεπτό από κάποιον συμπαίκτη του, το οποίο θα προσέθετε στον δικό του χρόνο.

Ο Ηρακλής το σκέφτηκε και αποφάσισε να το δώσει στη Μαριαγάπη, ένα κορίτσι από την παρέα του καθώς όπως είπε στην Βίκυ Καγιά, θέλει να την βγάλει από το σπίτι.

Η Μαριαγάπη αντέδρασε γιατί θεωρούσε πως ο Ηρακλής ήταν φίλος της ωστόσο εκείνος ξεκαθάρισε πως στο σημείο που έχει φτάσει το παιχνίδι δεν γίνεται να βάζει μπροστά τις φιλίες.

«Έμειναν» οι παίκτες με την Καγιά στο τιμόνι - «Η Βίκυ η γκαζιάρα»

Στο επεισόδιο του GNTM 3, η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να ξετρελάνει τους διαγωνιζόμενους οι οποίοι «έμειναν» μόλις την είδαν να μπαίνει πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου που έπρεπε να διαφημίσουν. Μάλιστα ένας την αποκάλεσε «Βίκυ η γκαζιάρα».

Οι παίκτες, εμπνευσμένοι από το Mad Max πρέπει να προωθήσουν ένα αυτοκίνητο. Προκειμένου να τους το δείξει η Βίκυ Καγιά μπήκε μέσα μαζί με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα και έκανε βόλτες στην άμμο.

Πολλοί είπαν πως στην αρχή φοβήθηκαν όταν είδαν την Βίκυ Καγιά να μπαίνει πίσω από το τιμόνι αλλά η απόδοσή της, τους εξέπληξε.

Μεγάλη αμηχανία - Η άβολη συνομιλία του Ηρακλή με την κοπέλα του

Ένα εξαιρετικά αμήχανο στιγμιότυπο είδαμε στο GNTM 3. Ο Ηρακλής πήρε τηλέφωνο την κοπέλα του με την οποία δεν είχε μιλήσει εδώ και καιρό και η συνομιλία που είχαν οι δυο τους, ήταν εξαιρετικά άβολη.

Οι παίκτες δεν επικοινωνούν καθημερινά με τους δικούς τους ανθρώπους και έτσι ο Ηρακλής είχε καιρό να ακούσει την κοπέλα του.

Τόσο εκείνος όσο και εκείνη, ήταν πολύ αμήχανοι και ο Ηρακλής της εξήγησε πως πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα είπε πως δεν ξέρει αν θα χωρίσει μόλις βγει πάντως σήμερα θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να το συνηθίσει.

Ο Ηρακλής είχε την τιμητική του σήμερα καθώς ήταν αυτός που μοίρασε και τα ντεσαβαντάζ - δείτε εδώ πώς.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο GNTM 3, είδαμε από τη μία τις καλύτερες προσπάθειες και από την άλλη, τον παίκτη που είχε τη χειρότερη φωτογραφία και δεν κατάφερε να παραμείνει μέσα στο σπίτι, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία.

Ενώπιων των κριτών βρέθηκαν η Μαριαγάπη και η Ξένια, ωστόσο αυτή που τελικά είδε την πόρτα της εξόδου ήταν η Ξένια η οποία απογοήτευσε πολύ τους κριτές με την φωτογραφία της.

Η ίδια στεναχωρήθηκε πολύ με την αποχώρησή της ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες δεν έκρυψαν πως περίμεναν αυτή την εξέλιξη. Δείτε εδώ ποιος παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία.