Survivor: Περισσότερα χρήματα και από του επάθλου δίνει ο Ατζούν στην Τούνη για να πει το «ναι»

Ποσό - μαμούθ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Περισσότερα χρήματα και από του επάθλου δίνει ο Ατζούν στην Τούνη για να πει το «ναι»

Περισσότερα χρήματα από αυτά του επάθλου σκοπεύει να δώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να πει η Ιωάννα Τούνη το μεγάλο «ναι» και να ενταχθεί στην ομάδα των διασήμων του νέου κύκλου του Survivor.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Τούρκος παραγωγός είναι εκείνος που είχε τον τελευταίο λόγο για την επιλογή των παικτών της ομάδας των «Μαχητών», δίνοντας βάση κυρίως στην εμφάνισή τους και δευτερευόντως στις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα.

Επιθυμία της παραγωγής είναι να εντάξει στην ομάδα των «Διασήμων» την Ιωάννα Τούνη, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις για το ριάλιτι.

«Το ποσό που της έχει προταθεί είναι το μεγαλύτερο που έχει δεχτεί παίκτης μέχρι τώρα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Μέχρι τώρα την μεγαλύτερη αμοιβή φέρεται να έχει πάρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτό σημαίνει πως αν η Ιωάννα πει το «ναι» πιθανόν να κερδίσει περισσότερα χρήματα από αυτά του επάθλου. Δείτε ωστόσο γιατί βρέθηκε εκτάκτως στην Αθήνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ποια Τούνη; Άλλη "καυτή" Θεσσαλονικιά μπαίνει στο Survivor!

Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται η πρεμιέρα του «Survivor» το οποίο επιστρέφει στην κλασική -και πιο επιτυχημένη- εκδοχή του: Αυτή με τις ομάδες «Διασήμων» και «Μαχητών». Μέσα στα ονόματα που θα συμμετέχουν αναφέρθηκε κι αυτό της Ιωάννας Τούνη, κάτι που τελικά δεν ισχύει αφού άλλη Θεσσαλονικιά θα πάρει την θέση της!

Τα castings για τος «Μαχητές» έχουν ολοκληρωθεί και η παραγωγή έχει ήδη βρει τους παίκτες που θα στείλει στον Άγιο Δομήνικο μετά την αλλαγή της χρονιάς.

Πρόκειται για την εvτυπωσιακή Θεσσαλονικιά Χριστίνα Λυκοπούλου, η οποία είχε απασχολήσει ξανά τα Μέσα λόγω των εμφανίσεών της σε videoclips αλλά και του δημοφιλή λογαριασμού της στο Instagram.

Δείτε στο Athensmagazine.gr φωτογραφίες της!