Χαμός στο διαδίκτυο με φωτογραφία της Μενεγάκη - Αυτό δεν επιτρέπεται τώρα στο lockdown!

Την έδωσε στην δημοσιότητα ο ίδιος ο φωτογράφος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο διαδίκτυο με φωτογραφία της Μενεγάκη - Αυτό δεν επιτρέπεται τώρα στο lockdown!

Ένα σπάνιο φωτογραφικό κλικ ανέσυρε από τα αρχεία του ο γνωστός φωτογράφος Νίκος Δρούκας. Ο ίδιος δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ένα στιγμιότυπο από την έξοδο της Ελένης Μενεγάκη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούσε η Πέγκυ Ζήνα, και μας θύμισε τι δεν επιτρέπεται να κάνουμε εμείς τώρα στο δεύτερο lockdown

"Από το 1988 που ξεκίνησα μέχρι σήμερα στα 32 χρόνια νυχτερινό, και όχι μόνο βέβαια φωτορεπορτάζ, έχω κάνει εκατομμύρια κλικ σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, κλαμπ και ρεστοράν που έχουν διασκεδάσει και έχουν περάσει σχεδόν όλοι οι άνθρωποι της ελληνικής σόουμπιζ και όσοι ξένοι έρχονταν Αθήνα . Από τις 12 Δεκεμβρίου του 2003 είναι και αυτή η αποκλειστική φωτό όταν η βασίλισσα της τηλεόρασης Ελένη Μενεγακη έβγαινε συχνά, είχε πάει να ακούσει την Πέγκυ Ζήνα…" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Νίκος Δρούκας.

Αυτή είναι η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τα μπουζούκια

Ελένη Μενεγάκη μπουζούκια

Δείτε εδώ ακόμα μια φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος δημοσιογράφος με την Ελένη Μενεγάκη σε πολύ μικρότερη ηλικία! Είναι αγνώριστη...

25 χρόνια πριν με μαγιό: Η σπάνια φωτογραφία της Μενεγάκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούγκας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσίευσε στο παρελθόν μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του Πρωινού Καφέ, το 1995, 25 χρόνια πριν. Στην φωτογραφία ποζάρει με την Ελένη Μενεγάκη και στην λεζάντα σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Αλλους ο χρόνος τους ομορφαίνει, (βλέπε θεά τοπ Ελένη) και άλλους τους κάνει άστα να πάνε. Ρόδος Παλλάς, Ιούνιος του 1995». Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Η παρουσιάστρια χωρίς μακιγιάζ, φορώντας το bikini της ποζάρει με χαμόγελο.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό 25 χρόνια πριν

Μενεγάκη μαγιό σώμα