Ευχάριστα για την Μαριάνα Τουμασάτου - Βγήκε η επίσημη ανακοίνωση

Πότε έρχεται με τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα για την Μαριάνα Τουμασάτου - Βγήκε η επίσημη ανακοίνωση

Ο ΑΝΤ1 έβγαλε ανακοίνωση για τη νέα εκπομπή με παρουσιάστρια την Μαριάννα Τουμασάτου. Τα νέα είναι ευχάριστα και έγινε γνωστό ποιο θα είναι το concept.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Μαριάννα Τουμασάτου

Τι κρύβεται πίσω από μία φωτογραφία; Μία ανάμνηση. Ένα συναίσθημα. Μια στιγμή που «πάγωσε» στον χρόνο. Μία γέφυρα που ενώνει το πριν με το τώρα.

«Η φωτογραφία της ζωής μου» με παρουσιάστρια τη Μαριάννα Τουμασάτου έρχεται στον ΑΝΤ1 και φωτίζει μοναδικές ιστορίες μαζί με τους ανθρώπους που τις έζησαν. Οι πρωταγωνιστές ξεφυλλίζουν το άλμπουμ της ζωής τους. Ταξιδεύουν στις αναμνήσεις τους και μια από αυτές ζωντανεύει και πάλι σήμερα μέσα από ένα κλικ.

Μαριάνα Τουμασάτου εκπομπή ΑΝΤ1

Ο φωτογράφος της εκπομπής, Αλέξανδρος Μαραγκός, μαζί με την ομάδα παραγωγής, «δημιουργούν» ξανά το παρελθόν. Τα πρόσωπα στήνονται και πάλι μπροστά από τον φακό. Τα ίδια ρούχα, τα ίδια αντικείμενα, τα ίδια συναισθήματα φέρνουν το χθες στο σήμερα.

Έντονα συναισθήματα συγκίνησης και νοσταλγίας έρχονται στο νέο «τρυφερό ντοκιμαντέρ» του ΑΝΤ1, «Η φωτογραφία της ζωής μου», με τη Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε ωστόσο, που γνωρίστηκε με τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Λίγα λόγια για την πορεία της Μαριάννας Τουμασάτου στην τηλεόραση

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 1992, μέσα από τη σειρά του MEGA, «Γυναίκες» ενώ την ίδια χρονιά, συμμετείχε και σε δύο επεισόδια της σειράς «Τμήμα Ηθών». Τη σεζόν 1992-1993 έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά «Κλειστά Παράθυρα» στην ΕΤ1, ενώ την επόμενη σεζόν συμμετείχε στις σειρές του MEGA «Αναστασία» και «Εσύ αποφασίζεις».

Παράλληλα, το 1994, συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο της σειράς «Ταύρος με Τοξότη». Τη σεζόν 1995-1996 πρωταγωνίστησε στη σειρά της ΕΤ1 «Βραδινές Καμπάνες», τη σεζόν 1996-1997 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1, «Cheek to Cheek» μαζί με τον Κώστα Κόκλα και τη σεζόν 1998-1999 πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Πάνου Μιχαλόπουλου στην κωμωδία «Νταντά για όλες τις δουλειές» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Το 1999, είχε επίσης έναν από τους βασικούς ρόλους στη σειρά «Στα φτερά του έρωτα» αλλά μετά το τέλος της, αποστασιοποιήθηκε από την τηλεόραση για κάποιο διάστημα.

Επέστρεψε τηλεοπτικά το 2003, με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως "Θάλεια" στη σειρά «Με θέα στο πέλαγο». Τις σεζόν 2004-2007, πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Βέρα στο δεξί» της Έλενας Ακρίτα, από όπου και έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Τη σεζόν 2007-2008 συμμετείχε με κεντρικό ρόλο στη σειρά «Αν υπήρχες θα σε χώριζα» και το 2008 σε ένα επεισόδιο της σειράς «Επτά Θανάσιμες Πεθερές».

Έπειτα, αποστασιοποιήθηκε ξανά από την τηλεόραση και επέστρεψε το 2014 με τη σειρά «Οι Συμμαθητές» του Βασίλη Θωμόπουλου, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τη σεζόν 2017-2018 συνεργάστηκε ξανά με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο, για τη σειρά του ΑΝΤ1, «Κάτι χωρισμένα παλικάρια». Επίσης,τις σεζόν 2018-2020 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα».