The Bachelor: Ποιος Βασιλάκος; Αυτός είναι ο άντρας που μπαίνει και φέρνει τα πάνω κάτω

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor: Ποιος Βασιλάκος; Αυτός είναι ο άντρας που μπαίνει και φέρνει τα πάνω κάτω

Ποιος Παναγιώτης Βασιλάκος; Ένας άλλος άντρας θα στην βίλα του The Bachelor και θα φέρει τα πάνω κάτω στην κουζίνα με τα φαγητά του.

Στο επόμενο επεισόδιο τα κορίτσια συναντά ο Έκτορας Μποτρίνι και θα περάσουν έναν πραγματικό “εφιάλτης στην κουζίνα”, καθώς ο σεφ θα τις διδάξει μυστικά μαγειρικής, αλλά και θα τις βάλει να μαγειρέψουν.

Οι κουζίνες θα στηθούν ξανά, στο ίδιο σημείο που είχαν στηθεί για το κέικ που είχαν ετοιμάσει για τον Έλληνα bachelor. Πολλές, ωστόσο ερωτήσεις θα εκνευρίσουν τον σεφ, ο οποίος θα πει οργισμένος: «Απορώ πως σας αντέχει ο Παναγιώτης, αν ήμουν στη θέση του θα σας είχα διώξει όλες».

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως η Έλενα Μπάση είναι βυθισμένη στον θρήνο.

Ανατροπή με το The Bachelor - Πήρε τη μεγάλη απόφαση ο ALPHA

Τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει τον τελευταίο καιρό το The Bachelor, έκαναν τον ALPHA να πάρει μία τουλάχιστον ανατρεπτική απόφαση σχετικά με το ριάλιτι και εγώ θα σας μεταφέρω όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχω μέσα από το Vanda's Blog του Youweekly.gr.

Κάτι το ταπεραμέντο του Βασιλάκου, κάτι οι επικές ατάκες των κοριτσιών που αναζητούν τον Ναό του Ποσειδώνα στον... βυθό της θάλασσας, και το The Bachelor μέσα σε μερικές εβδομάδες εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση της prime time ζώνης στο δυναμικό κοινό.

Μάλιστα τις Παρασκευές, η μάχη ανάμεσα σε αυτό και το Big Brother πλέον είναι τουλάχιστον άνιση, αφού το ριάλιτι του ΣΚΑΪ δεν καταφέρνει καν να πλησιάζει την πολυσυζητημένη «τελετή των ρόδων» - δείτε εδώ τα νούμερα της Παρασκευής.

Αυτή είναι η μεγάλη απόφαση που πήρε ο ALPHA για το The Bachelor

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω μέσα από το κανάλι, τις οποίες σε μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's Blog του Youweekly.gr, ο ALPHA έχει αποφασίσει να οριστικοποιήσει τον δεύτερο κύκλο του The Bachelor.

Μέχρι πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό πως το κανάλι ετοιμαζόταν να βάλει μπροστά τον δεύτερο κύκλο αλλά αυτή τη φορά στη μορφή ενός Bachelorette, ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως ήδη έχει κάνει την πρώτη επαφή με τον ALPHA για να πάρει τη θέση του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η μεγάλη επιτυχία της ανδρικής βερσιόν ωστόσο έκανε το κανάλι να το ξανασκεφτεί και να παραμείνει στο υπάρχον κόνσεπτ, αναζητώντας τον επόμενο Bachelor, αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος ετοιμάζεται να βρει τον έρωτά του σε λίγο καιρό που θα δούμε και τον μεγάλο τελικό.

The Bachelor νέος κύκλος

Οι αντιδράσεις του Alpha για τα στημένα του The Bachelor

Οι φήμες που θέλουν το ριάλιτι να είναι στημένο φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει ιδιαίτερα τον ALPHA, ο οποίος απευθύνθηκε στη Warner Bros που έχει το φορμάτ προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα όσο πιο άμεσα γίνεται.