Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε για το αν θα κάνει οικογένεια με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Μακάρι, του χρόνου θα είμαι 36»

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε για το αν θα κάνει οικογένεια με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Μακάρι, του χρόνου θα είμαι 36»

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε δηλώσεις στα κανάλια μετά τα Mad Video Music Awards και μεταξύ άλλων απάντησε και στο ενδεχόμενο του να δημιουργήσει μία οικογένεια μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, με την ίδια να σχολιάζει πως του χρόνου θα είναι 36 ετών.

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένη στη σχέση της και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μιλάει για τον σύντροφό της στην εκπομπή της.

Αυτή τη φορά, στις δηλώσεις της η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης όλων των πρωινών εκπομπών, ενώ σε ερώτηση για το αν θέλει το 2021 να δημιουργήσει οικογένεια, απάντησε: «Εγώ είμαι της άποψης, ό,τι φέρει ο Θεός. Μακάρι, γιατί είμαι 35 θα γινώ 36». Δείτε εδώ και μία συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε χθες στο Ευτυχείτε.

"Επίθεση" της Κατερίνας Καινούργιου στο Big Brother - «Ήταν μακάβριο! Είναι κατίνες...»

Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, πρόβαλλε αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother που την έκαναν έξαλλη με αποτέλεσμα να κάνει απίστευτη "επίθεση" στο ριάλιτι.

Συγκεκριμένα εκνευρίστηκε με την δοκιμασία που είχαν οι παίκτες λίγο πριν τον τελικό στην οποία έπρεπε ο ένας να ρίχνει χώμα στον άλλον. Μάλιστα, λόγω της εν λόγω δοκιμασίας τσακώθηκαν άσχημα Ψυχαράκη - Πυργίδης.

«Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κεχαγιά έχει γίνει άνω κάτω το σπίτι αλλά θέλω να πω κάτι. Διάβασα ότι οι τηλεθεατές στήριξαν τη Σοφία στο Twitter.», είπε αρχικά και στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας:

«Αρχίζω με περαστικά. Τι μακάβρια δοκιμασία ήταν αυτή! Είναι που είναι όλοι κατίνες και θάβουν ο ένας τον άλλο, τους βάζουν να ρίξουν και χώμα; Όλα ήταν λάθος».