Θρήνος! Πέθανε γνωστή ηθοποιός

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος! Πέθανε γνωστή ηθοποιός

Πέθανε η ηθοποιός Natalie Desselle-Reid μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο του παχέος εντέρου στα 52 της. Ακόμα ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό αγαπημένου ηθοποιού από το «Mad Max».

«Με εξαιρετικά βαριές καρδιές μοιραζόμαστε την απώλεια της όμορφης Natalie μας σήμερα το πρωί. Ήταν ένα λαμπρό φως σε αυτόν τον κόσμο. Μια βασίλισσα. Μια εξαιρετική μητέρα και γυναίκα», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειά της.

Έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της ταινίας «B * A * P * S» του 1997. Ήταν παντρεμένη και είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Η Natalie Desselle-Reid άφησε πίσω της τον σύζυγό της, Leonard και τα 3 τους παιδιά, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και με τον θάνατο του Μανώλη Βαμβακούση.

Natalie Desselle-Reid πέθανε

Πηγή: athensmagazine.gr

Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας

Δύσκολες ώρες για μια πασίγνωστη παρουσιάστρια καθώς αποχαιρέτησε για τελευταία φορά την μητέρα της, σύμφωνα με το αμερικανικό People.

Αναφερόμαστε στη Shirley Williams, η οποία είναι μητέρα της Wendy Williams και παρουσιάζει από το 2008 το «The Wendy Williams Show», ένα δικό της show στην αμερικανική τηλεόραση.

Η Wendy Williams έκανε γνωστή την θλιβερή είδηση κατά την διάρκεια της εκπομπής της, αναφέροντας πως η μητέρα της πέθανε πριν από λίγες εβδομάδες «όμορφα και ειρηνικά ενώ περιβάλλεται από αγάπη».

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά για την απώλεια της μητέρας της: «Ξέρεις πώς χάνεις το ίχνος της ημέρας και του χρόνου; Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι πέντε από εμάς, η μαμά μου, ο μπαμπάς, τα αδέλφια μου, οι πέντε από εμάς – θα είναι πάντα εδώ». Θρήνος επικρατεί και με τον θάνατο του Ζαν Λουί Σερβάν-Σρεμπέρ!

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας

Θρήνος για την οικογένεια της Μίνας Αρναούτη

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια της Μίνα Αρναούτη μετά την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου τους προσώπου.

Η Μίνα έχασε δυστυχώς την γιαγιά της και αποφάσισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook για το δυσάρεστο γεγονός κάνοντας μια ανάρτηση ενώ πριν λίγο καιρό έκανε τεστ κορωνοϊού και δημοσίευσε το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Σήμερα έχω ανοίξει εκείνο το κουτί με τις παιδικές αναμνήσεις γιατί προσπαθώ να ζωντανέψω εκείνες τις στιγμές ξανά στο μυαλό μου. Να θυμηθώ ποια ήσουν αλλά και πόσα πολλά έκανες για εμένα!

Πόσες όμορφες παιδικές αναμνήσεις έχω από εσένα γιαγιάκα..! Σε θυμάμαι με πείσμα και αγάπη να προσπαθείς να μου μάθεις να γράφω όμορφες προτάσεις. Μου διάβαζες ποιηματάκια και με έβαζες να σκεφτώ ποιο είναι το βαθύ τους νόημα!

Πάντα έγραφα την καλύτερη έκθεση στη τάξη γιατί εσύ με δίδαξες! Κάθε φορά που πάω να γράψω ένα κείμενο σε θυμάμαι και θα σε θυμάμαι για πάντα! Καλό ταξίδι γιαγιάκα μου!»