Μονόπετρο από τον Σταθοκωστόπουλο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δείτε φωτογραφία!

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μονόπετρο από τον Σταθοκωστόπουλο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δείτε φωτογραφία!

Η καραντίνα θέλει... δύο! Αχώριστοι είναι τον τελευταίο μήνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, αφού καθημερινά ψάχνουν τρόπους για να περάσουν δημιουργικά τη μέρα τους.

Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια εμφανίζεται τόσο απελευθερωμένη στα προσωπικά της και φαίνεται να χαίρεται ιδιαίτερα με αυτή την σχέση, την οποία δεν κρύβει πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας. Για του λόγου το αληθές, ο φακός του YOU συνάντησε το ερωτευμένο ζευγάρι στην περιοχή της Βουλιαγμένης, σε μια ρομαντική ποδηλατάδα, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν από την περίοδο που ξεκίνησε το δεύτερο lockdown.

Σταθοκωστόπουλος Σπυροπούλου περιοδικό you

Κάθε μέρα, όταν τους το επιτρέπει ο καιρός, θα τους δούμε στα νότια προάστια, νωρίς το απόγευμα, σε μια «μετακίνηση 6» για δύο ή για τέσσερις, αν τους ακολουθήσουν και οι τετράποδοι φίλοι τους, ο Μίσου και ο Τόνυ αντίστοιχα.

Η πρόταση γάμου από τον Σταθοκωστόπουλο στην Σπυροπούλου και το μονόπετρο

Αυτές οι πρώτες γιορτές που περνάνε μαζί, σίγουρα θα είναι ξεχωριστές για το ζευγάρι. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος εδώ και λίγο διάστημα συμβιώνουν και δείχνουν απόλυτα ταιριαστοί Μάλιστα, όσοι τους γνωρίζουν καλά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους... Είναι τυχαίο ότι λίγες μέρες πριν εκείνη, φορώντας ένα μονόπετρο δαχτυλίδι ανέβασε instastory, και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν εάν λίγο πριν από τις γιορτές ο αγαπημένος της, της έκανε ήδη πρόταση γάμου;

Μονόπετρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ