Survivor 2021: Δύο πρόσωπα «φωτιά» που είναι κοντά στο ναι

Δεν σου πάει ο νους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 2021: Δύο πρόσωπα «φωτιά» που είναι κοντά στο ναι

Η καινούργια σεζόν του Survivor αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και αυτή τη περίοδο πραγματοποιείτε η τελική επιλογή των μαχητών και των διάσημων. Δύο πρόσωπα «φωτιά» που βρίσκονται πολύ κοντά στο να πουν το ναι για το ριάλιτι είναι δύο πασίγνωστοι τραγουδιστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε και τον Χάρη Λεμπιδάκη, δυο καλλιτέχνες βρίσκονται σε συζητήσεις με την Acyn Medya και είναι πολύ πιθανόν σε λίγες μέρες να αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Πάνο Καλλίδη και τον Άρη Μακρή οι οποίοι είναι ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η επίσημη ανακοίνωση για τους συμμετέχοντες που πρόκειται να δούμε, ένας εκ των οποίων είναι πρώην παίκτης του Big Brother.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Survivor - αποκάλυψη: Τόσα χρήματα θα παίρνουν Μαχητές και Διάσημοι

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πρωινό έγινε μία «καυτή» αποκάλυψη η οποία αφορά τον νέο κύκλο του Survivor. Συγκεκριμένα, έγιναν γνωστά τα χρήματα που πρόκειται να προσφέρει ανά βδομάδα η παραγωγή σε Μαχητές και Διασήμους.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας ανέφερε πως πριν από μερικές μέρες δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή ο Άρης Μακρής, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να δεχθεί και να κάνει το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο - δείτε εδώ ποιο πρόσωπο απέρριψε την πρόταση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος σχετικά με την αμοιβή των παικτών, 300 με 1,000 ευρώ την εβδομάδα θα είναι η αμοιβή των Μαχητών και μάλιστα θα δοθεί με κοινωνικά κριτήρια -αν έχουν παιδιά, αν αφήνουν μια πολύ καλή δουλειά για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο. Τα ποσά ανεβαίνουν πολύ στην ομάδα των Διασήμων, ξεκινούν από 2,000 ευρώ την εβδομάδα και φτάνουν στις 7,000 ευρώ.