"Βόμβα" από Ατζούν - Θα εμβολιάζει τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Εξασφάλισε 350 εμβόλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει εξασφαλίσει τις δόσεις του εμβολίου ενάντιας στον κορωνοϊό, προκειμένου να το κάνουν οι παίκτες και η παραγωγή του Survivor, μόλις φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος παραγωγός έχει εξασφαλίσει 350 εμβόλια όπου θα κάνουν όλοι μόλις φτάσουν στο σημείο των γυρισμάτων, ενώ θα μείνουν και 15 μέρες καραντίνα.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, η εξασφάλιση των εμβολίων έχει γίνει σε συνεργασία με την κυβέρνηση του Αγίου Δομινίκου, όπου εκεί ο Τούρκος έχει ισχυρή δύναμη. Δείτε ωστόσο γιατί βρέθηκε εκτάκτως στην Αθήνα ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Survivor: Περισσότερα χρήματα και από του επάθλου δίνει ο Ατζούν στην Τούνη για να πει το «ναι» και να πάει Άγιο Δομίνικο

Περισσότερα χρήματα από αυτά του επάθλου σκοπεύει να δώσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να πει η Ιωάννα Τούνη το μεγάλο «ναι» και να ενταχθεί στην ομάδα των διασήμων του νέου κύκλου του Survivor.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Τούρκος παραγωγός είναι εκείνος που είχε τον τελευταίο λόγο για την επιλογή των παικτών της ομάδας των «Μαχητών», δίνοντας βάση κυρίως στην εμφάνισή τους και δευτερευόντως στις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα.

Επιθυμία της παραγωγής είναι να εντάξει στην ομάδα των «Διασήμων» την Ιωάννα Τούνη, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις για το ριάλιτι.

«Το ποσό που της έχει προταθεί είναι το μεγαλύτερο που έχει δεχτεί παίκτης μέχρι τώρα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Μέχρι τώρα την μεγαλύτερη αμοιβή φέρεται να έχει πάρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτό σημαίνει πως αν η Ιωάννα πει το «ναι» πιθανόν να κερδίσει περισσότερα χρήματα από αυτά του επάθλου.