Έλενα Τσαγκρινού: Αποκαλύπτει τα νεότερα για την υγεία του Mike

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: Αποκαλύπτει τα νεότερα για την υγεία του Mike

Η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε στην εκπομπή Love Ιt τα νεότερα για την υγεία του συντρόφου της Mike αλλά και τις εξελίξεις που τρέχουν για την συμμετοχή της στην eurovision.

“Ξαφνικά μου ανακοίνωσαν ότι θα εκπροσωπήσω την Κύπρο στην Eurovision. Όπως καταλαβαίνεις σοκαρίστηκα. Ήταν όλα για μένα ένα όνειρο αυτό, ήθελα να το ζήσω από πολύ μικρή. Η Κύπρος και η Ελλάδα είναι ένα. Συν ότι λατρεύω την Κύπρο. Η Κύπρος έχει ήδη μια πολύ καλή θέση στην Eurovision με την Ελένη Φουρέιρα.

Θέλω να μιλήσω με την Ελένη να μου δώσει tips. Αρχικά το τραγούδι “El Diablo” πιστεύω θα το λατρέψετε. Είναι ένα δυναμικό τραγούδι που σε απογειώνει. Πολύ χορευτικό. Δεν έχουμε σκεφτεί να πάμε στην Eurovision με τον Mike. Δεν περίμενε κι εκείνος να συμμετέχω φέτος στην Eurovision. Του φάνηκε φοβερό και χάρηκε πάρα πολύ. Χαίρεται πολύ για μένα. Είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του δόξα τω θεώ. Έκανε επανεξέταση και είναι εντάξει. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του, είναι ο άνθρωπός μου” δήλωσε χαρακτηριστικά. Δείτε την συνέντευξη του Mike

Έλενα Τσαγκρινού: "Το μισό καλοκαίρι ήμουν στο νοσοκομείο..."

το Happy Day μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε με τον συντροφό της Mike και την περιπέτεια της υγείας του.

«Είμαστε τρία χρόνια με τον Mike, με ένα μικρό διάλειμμα. Έχουμε όμορφη σχέση. Παρόλο που κάνουμε το ίδιο επάγγελμα, έχουμε ισορροπία. Στον ελεύθερο μας χρόνο μιλάμε για πράγματα εκτός δουλειάς για να έχουμε εναύσματα για να γράφουμε μουσική.

Το πρόβλημα υγείας του Μιχάλη προέκυψε μετά την πρώτη καραντίνα, το κατάλαβε μόνος του και πήγαμε στο γιατρό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν αρρώστησε ο Μιχάλης, ήταν σαν ψέμα.

Ο Μιχάλης δεν κλείστηκε στον εαυτό του, ούτε ήθελε να το περάσει μόνος του. Το μισό καλοκαίρι το περάσαμε στο νοσοκομείο, νομίζω τον βοήθησα ψυχολογικά και χαίρομαι γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαγκρινού.