Big Brother: Οι μπηχτές του Χρήστου για τον Ζακ - "Άφαντος σε όλο το παιχνίδι..."

Αρκετά ενοχλημένος

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Οι μπηχτές του Χρήστου για τον Ζακ -

To σημερινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με κάποιες ενοχλήσεις των παικτών και συγκεκριμένα του Χρήστου Βαρουξή με το γεγονός πως ο Ζακ κέρδισε ασυλία για τον τελικό.

Πιο συγκεκριμένα σε μια συζήτηση του Χρήστου με τον Πυργίδη ο Χρήστος δήλωσε πως σε ολόκληρο το παιχνίδι ο Ζακ ήταν άφαντος και δεν συμμετείχε έντονα ούτε βρέθηκε υποψήφιος για να τον στηρίξει το κοινό αλλά στάθηκε απλά τυχερός στην δοκιμασία και πήρε ασυλία.

Αρκετά ενοχλημένος φάνηκε ο παίκτης που μάλλον αυτό του φάνηκε άδικο. Συνεχίζεται το «άδειασμα» του Κεχαγιά προς τους πρώην συμπαίκτες του - «Πρωταθλητές της κωλοτούμπας»

Big Brother: Ο Θέμης ξεσκέπασε τη στρατηγική της Άννας Μαρίας - «Είναι λυκοφιλία»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Θέμης είχε μία συζήτηση με την Άννα Μαρία και στη συνέχεια σε δηλώσεις που έκανε στο δωμάτιο επικοινωνίας ξεσκέπασε την στρατηγική που ακολουθεί ενώ σχολίασε πως αυτό που κάνει είναι λυκοφιλία.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία του εξήγησε πως ο Ζακ ακολουθεί μία στρατηγική μέσα στο σπίτι του απλού και «λαϊκού» παιδιού ενώ στην πραγματικότητα έχει πολλά λεφτά και έχει φοιτήσει σε ιδιωτικό σχολείο.

Ο Θέμης κατάλαβε πως η Άννα Μαρία τον χρησιμοποιεί για να «ρίξει» τον Ζακ τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του διαγωνισμού, ενώ νωρίτερα δημιουργήθηκε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Πυργίδη και τον Γρηγόρη.