«Επιτέθηκαν» στην Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother - Τι συνέβη;

Η οργισμένη ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Επιτέθηκαν» στην Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother - Τι συνέβη;

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Ορφανίδου του Big Brother, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά μηνύματα που δέχθηκε από κάποιους που της επιτέθηκαν λεκτικά για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Η Χριστίνα είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες που πέρασαν φέτος από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ και παρόλο που έχει αποχωρήσει εδώ και αρκετό καιρό, συνεχίζει να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος του κόσμου.

Αυτή τη φορά, δέχθηκε μία σειρά υβριστικών μηνυμάτων από σελίδες για το Big Brother και για το Survivor, στο οποίο λέγεται πως θα λάβει μέρος. Η Χριστίνα απάντησε με τον δικό της τρόπο σε ένα insta story της, ξεκαθαρίζοντας πως είναι άνανδρο να σε σχολιάζει κανείς κατ' αυτόν τον τρόπο χωρίς να σου αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα.

Χριστίνα Ορφανίδου Big Brother
Χριστίνα Ορφανίδου instagram
Χριστίνα Ορφανίδου επίθεση στο Instagram

Χριστίνα Ορφανίδου: "Οι γονείς μου ανακάλυψαν ότι έχω..." - Συγκλονίζει η πρώην παίκτρια του Big Brother

Οι μπλόφες που «έφαγε» στα προσωπικά της, τής χάρισαν μία όμορφη κέντα-χρώμα στο Big Brother. Με την δύναμη ψυχής που έδειξε live, όταν διέρρευσε ένα βίντεο με προσωπικές της στιγμές, κέρδισε χιλιάδες υποστηρικτές. Ανάμεσά τους και ο Αντρέας Μικρούτσικος που απ' την καρέκλα του ξεσπάθωνε για τον «αγύρτη» που προσπάθησε να της κάνει κακό. Η επαγγελματίας παίκτρια poker, Χριστίνα Ορφανίδου, ανοίγει τα χαρτιά της στο You και μιλάει για την περίοδο που άσπρισαν τα μαλλιά της, για το φλερτ στο Big Brother που δεν προχώρησε και για ένα κεφάλαιο στη ζωή της που ετοιμάζεται να κλείσει τον Μάιο στις δικαστικές αίθουσες...

Αμέσως μετά το Big Brother προσγειώθηκε στη Λάρισα και στην αγκαλιά του συντρόφου της. Γλυκιά καραντίνα, με παρέα αυτή τη φορά, για την Χριστίνα όμως δύο φορές πιο αυστηρή αφού ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και προσέχει. Απ' το σπίτι της όμως ετοιμάζεται να ανοίξει νέους ορίζοντες και παράλληλα, εκτός απ' το poker, να ασχοληθεί επαγγελματικά και με το streaming...

Από τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό You

Οι αποκλειστικές αποκαλύψεις της Χριστίνας Ορφανίδου μετά την αποχώρησή της από το Big Brother

Εφόσον ανήκεις σε ευπαθή ομάδα, φοβάσαι με τον κορωνοϊό;

Για τον εαυτό μου, ναι, φοβάμαι αρκετά. Αν κολλήσω, πάω νοσοκομείο απευθείας. Από μωρό ανακάλυψαν οι δικοί μου ότι έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα. Έχω περάσει μεγάλες περιόδους στο νοσοκομείο με μάσκες οξυγόνου.

Ροχαλίζεις;

Εννοείται! Ροχαλίζω γιατί έχω στραβό διάφραγμα και έχω κάνει δύο φορές εγχείριση στη μύτη μου.

Σου έχει παραπονεθεί κάποιος σύντροφός σου;

Έχει τύχει να με ξυπνήσουν και να μου πουν ότι ροχαλίζω, πέντε φορές στα 35 μου. Συνήθως ροχαλίζω όταν είμαι καλυμμένη από πάνω με μαξιλάρια -έτσι κοιμόμουν στο παιχνίδι, γιατί με ενοχλούσαν τα φώτα.

Δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγες ώρες και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων!

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ