Η Ζενεβιέβ ξεκαθάρισε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δεν λείπει κανείς από το GNTM»

Απάντησε σε όλα τα σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ζενεβιέβ ξεκαθάρισε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δεν λείπει κανείς από το GNTM»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και ήταν πολύ ξεκάθαρη στις δηλώσεις της για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τονίζοντας πως από τη στιγμή που το GNTM έχει τη βασική «ραχοκοκαλιά» του, δεν του λείπει κανένα πρόσωπο.

Μεταξύ άλλων η κριτής και art director του GNTM αναφέρθηκε στις καταγγελίες που δέχθηκε το ριάλιτι για τα γυρίσματα στην Ελαφόνησο - δείτε εδώ - τονίζοντας πως η παραγωγή δε θα έκανε ποτέ κάτι χωρίς να έχει πάρει πρώτα άδεια.

Αυτά είπε η Ζενεβιέβ για το GNTM και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Δουλεύω σε ένα κανάλι που είναι από τα πιο σοβαρά κανάλια σαν οργανισμός, γιατί δεν έχω συναντήσει πιο σοβαρούς ανθρώπους και μία παραγωγή που είναι από τις καλύτερες σε οργάνωση. Ποτέ δεν έχουμε κάνει κάτι χωρίς άδεια. Δεν γίνεται ούτε τριπόδι να αφήσεις χωρίς να σου έχει δώσει κάποιος άδεις ότι εδώ μπορείς να βάλεις το τριπόδι σου. Δεν θα πηγαίναμε ποτέ να κάνουμε κάτι χωρίς άδεια», ανέφερε.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Η Ηλιάνα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που είναι σαν να ήταν πάντα σε αυτή την εκπομπή. Από το GNTM δεν λείπει κανένας από τη στιγμή που υπάρχει ο σκηνοθέτης, ο διευθυντής, η ραχοκοκαλιά. Αυτοί αν φύγουν θα λείψουν τα πάντα. Οι υπόλοιποι είμαστε αναλώσιμοι».

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Απαντάει ανοιχτά για την αποχώρηση Παπαγεωργίου - Χριστοπούλου από το GNTM 3

Η νέα κριτής του GNTM 3, Ζενεβιέβ Μαζαρί φιλοξενήθηκε σε μία διαδικτυακή εκπομπή και μεταξύ άλλων αποφάσισε να απαντήσει ανοιχτά για την πολυσυζητημένη αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου καθώς και της Έλενας Χριστοπούλου από το ριάλιτι.

Η Ζενεβιέβ, δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε με την απουσία της Ηλιάννας Παπαγεωργίου από το φετινό GNTM και ότι της λείπει και η Έλενα Χριστοπούλου επαγγελματικά ενώ απάντησε με ποιόν από τους υπόλοιπος κριτές του GNTM θα μπορούσε να περάσει μαζί ένα μήνα καραντίνα.

«Στεναχωρήθηκα γιατί είμαστε μία παρέα ανθρώπων που δενόμαστε πάρα πολύ. Με την Ηλιάνα στεναχωρήθηκα γιατί είναι ένα πανέμορφο πλάσμα. Καταλαβαίνω ότι είναι αλλιώς να έχεις δική σου εκπομπή. Δεν την έχω δει στο Pop Up. Η Έλενα Χριστοπούλου μου λείπει επαγγελματικά πολύ, αλλά μιλάμε». είπε χαρακτηριστικά η art director.

«Καραντίνα θα έκανα με την Βίκυ Καγιά, θα τσακωνόμασταν σίγουρα για τη φασίνα», κατέληξε.