Ο Κεχαγιάς επιτίθεται στους επικριτές της σχέσης του με τη Δανέζη - «Σάλια και ψεύτικα λόγια δεν μου ταιριάζουν»

Ξεσπά ξανά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Κεχαγιάς επιτίθεται στους επικριτές της σχέσης του με τη Δανέζη - «Σάλια και ψεύτικα λόγια δεν μου ταιριάζουν»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς πριν από μερικές μέρες αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να ξεσπά κατά των πρώην συμπαικτών του. Αυτή τη φορά απάντησε στους επικριτές της σχέσης του με την Σοφία Δανέζη.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι άδειασε για τα καλά όλους όσους τον «δίκασαν» για το πως συμπεριφερόταν στην Σοφία και έτσι έσπασε ξανά την σιωπή του μετά τη χθεσινή του επίσης επίθεση προς αυτούς:

“Ο Κεχαγιάς έχασε το έπαθλο για άλλους…. Ακούστε με λοιπόν… Παντελόνια “μιας και μου τα λερώνετε” απέναντι σε μια γυναίκα έχετε όταν σε μια φίλη, σύντροφο η οποία άλλη “κατηγορία” επιθυμείτε την στηρίζετε σε όλα…όταν κάνετε πίσω όταν ξέρετε να ακούτε να διαβάζετε και να κρίνετε όχι να φεύγετε για να μην “σπάσετε” το δάχτυλο που κρύβεστε από πίσω ώστε να καλύψετε το “ατσαλάκωτο” εγώ σας…

Όταν κάτι χάλαγε παλιά λέγανε το φτιάχναμε δεν το αλλάζαμε…Οι άντρες μάγκες μου μένουν άντρες όταν ξέρουν να στέκονται εκεί που πρέπει εκεί που επιθυμούν και γουστάρουν…Σάλτσες, σάλια και ψεύτικα λόγια δεν μου ταιριάζουν…Εμένα μου ταιριάζει ο εαυτός μου και όλοι εσείς απέχετε πολύ από αυτόν…Ο Δημήτρης χάθηκε απ την Σοφία έχασε για την Σοφία έπαιξε για την Σοφία…Ναι μάγκες και φίλες…Ο Δημήτρης είναι αυτός που εσείς όλοι δεν θα καταλάβετε ποτέ…έχασε κάμερες λεφτά και καρδούλες από όλους;

Δεν πειράζει κέρδισα εμένα και όλους εσάς που καταλάβατε εμένα!!!Όσοι είναι κοντά μου ξέρουν ποιος είμαι και τι είμαι…Δεν χρειάζεται να αρέσουμε γιατί η αλήθεια δεν αρέσει σχεδόν ποτέ!!! Εγώ είμαι εκεί και “παίζω” ακόμη γιατί εγώ τα θέλω μου και τα πρέπει μου τα τιμάω περισσότερο και απ τα παντελόνια μου που εσείς λερώνετε γιατί δεν έχετε…!!

Και αν είμαι τόσο λάθος μου το δείχνει η ζωή μου η ψυχή μου και όσα κουβαλάω μέσα μου…όχι εσείς!!! Έχασα το “παιχνίδι” αλλά κέρδισα πολλά άλλα, έμεινα ο Δημήτρης που ήμουν είμαι και θα είμαι και αυτό αξίζει περισσότερο από πολλά άλλα…. ΥΓ: Όλοι εσείς που είστε τόσοι πολλοί και σας ευχαριστώ ξέρετε που στηρίζουμε….είναι σαν να είμαι εγώ!!!!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Big Brother: Αποκάλυψη για τη σχέση του Κεχαγιά με τη Σοφία -«Είναι κάτι παραπάνω από έρωτας»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο από το live που δεν είχαμε δει, στο οποίο η Σοφία κάνει μία αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Κεχαγιά, εξηγώντας πως αυτό που έχουν είναι κάτι παραπάνω από έρωτας.

Η Σοφία κρατούσε το χέρι του Κεχαγιά και συζητούσαν τι θα γίνει αν φύγει ο ένας από τους δύο από το σπίτι. Ενώ στην αρχή θεωρούσε πως θα φύγει εκείνη, εξήγησε στον φίλο της - ο οποίος σήμερα ξεκαθάρισε πως την φλέρταρε - τι θα πει στους υπόλοιπους για τη σχέση τους.

Η Σοφία είπε πως αυτό που έχει με τον Κεχαγιά δεν είναι έρωτας αλλά κάτι παραπάνω. Είναι ανθρωπιά, ενώ του τόνισε πως δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει σχέση μαζί του.