Αναπάντεχη αποκάλυψη από τη Νεφέλη Κουλούρη - «Είμαι σνομπ.. κακομαθημένη!»

Δεν μασάει τα λόγια της η Δόμνα από τις Άγριες Μέλισσες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αναπάντεχη αποκάλυψη από τη Νεφέλη Κουλούρη - «Είμαι σνομπ.. κακομαθημένη!»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης ήταν η Νεφέλη Κουλούρη που υποδύεται τη Δόμνα στις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός, μεταξύ, των άλλων προχώρησε σε αναπάντεχες αποκαλύψεις στον αέρα του The 2night Show!

Η Νεφέλη αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά εξαιτίας του οποίου έχει εκλάβει μια εμπάθεια από το κοινό καθώς και τις σκηνές που φαίνεται να προτιμά στα γυρίσματα.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε, επιπροσθέτως, και για τα παιδικά της χρόνια όπως και για το τσέχικο εστιατόριο των γονιών της στο οποίο εργάζεται ενώ έγινε η αποκάλυψη για τη σειρά σχετικά με το ποιο κανάλι θα προβληθεί στο μέλλον!

Αρχικά, ανέφερε τα εξής για τα παιδικά της χρόνια: «Βαφτίστηκα 5 χρονών γιατί οι δικοί μου ήθελαν να θυμάμαι τη βάπτισή μου. Ο μπαμπάς μου είναι μουσικός και μελοποιούσε ένα ποίημα του Ελύτη και αποφάσισαν να με ονομάσουν Νεφέλη. Είμαι μοναχοπαίδι. Ένα παιδί με γυαλιά, σιδεράκια… στο σχολείο! Μικρή έκανα ότι τρέλα μου ερχόταν στο κεφάλι. Αλλά δεν με κακομάθανε, με έκαναν υπεύθυνη. Είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός στα δέκα μου. Το ήξεραν από πολύ νωρίς».

Για το τσέχικο εστιατόριο που έχουν οι γονείς της είπε χαρακτηριστικά: «Μαγειρεύω πολύ καλά. Το ατού μου είναι η παστιτσάδα. Η γονείς μου έχουν τσέχικο εστιατόριο στο Νέο Κόσμο και έχει όνομα από θεατρικό έργο. Ο καλός στρατιώτης Σβέικ. Στο εστιατόριο, δουλεύω κανονικά. Μέχρι τα 23 μου στην κουζίνα και έκτοτε σερβιτόρα. Το μαγαζί αυτό είναι το σπίτι του, εκεί διάβαζα τα μαθήματά, μου έκανα κιθάρα, αγγλικά! Είναι σημαντικό το μαγαζί, μου δίνει την ασφάλεια ότι δεν θα πεινάσω!»

Για τον ρόλο της Δόμνας στις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε: «Είμαι σνομπ, κακομαθημένη. Θέλω όλη την προσοχή πάνω μου, Η Δόμνα δεν έχει κακία ως άνθρωπος. Τις ερωτικές σκηνές τις απολαμβάνω πάρα πολύ. Έχει πάρα πολλή πλάκα!

Σήμερα που διάβασα νέα σενάρια, χάρηκα πολύ για τη Δόμνα. Θα φανεί πιο ανθρώπινη. Χαίρομαι πολύ που με αντιπαθεί ο κόσμος. Ο ρόλος μου έχει αρνητικό πρόσημο. Τι πρώτες μέρες περίμενα να πάρουν συγγενείς και φίλοι να μου πουν για τις Μέλισσες και δεν πήρε κανείς. Στο μόνο που ταιριάζουμε με τη Δόμνα είναι ότι είμαστε μοναχοπαίδια.»

Η περιπέτεια της Νεφέλης Κουλούρη από τις Άγριες Μέλισσες: Στα 18 της...

Έστειλε μόνη της το βιογραφικό της για να την δεχθούν στις “Άγριες Μέλισσες” και φέτος η καλή της τύχη τής χαμογέλασε αφού κατάφερνε να πάρει τον ρόλο της “Δόμνας”, που ονειρεύεται να γίνει η αγαπημένη νύφη των Σεβαστών. Η Νεφέλη Κουλούρη αποκαλύπτει στο YOU το πόσο κτητική υπήρξε στη ζωή της με τους άντρες, για τις τρέλες που έκανε στην εφηβεία της, για τον μεγάλο της έρωτα, για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω πανδημίας που αντιμετωπίζουν και οι γονείς της, για τις ανατροπές που έρχονται στη σειρά αλλά και για την σχέση της από παιδί με την συμπρωταγωνίστριά της Έλλη Τρίγγου.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Από το κλασικό μπαλέτο που έκανε από μικρή, την πρώτη της ποιητική συλλογή που εκδόθηκε όταν ήταν 10 ετών, η Ίρις Μαρία Νεφέλη, όπως είναι το βαφτιστικό της όνομα, ήταν γραφτό να ασχοληθεί με την τέχνη και λιγότερο με το εστιατόριο τσέχικης κουζίνας που διατηρούν εδώ και τέσσερις δεκαετίες οι γονείς της. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μετά την αποφοίτησή της από την δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, κατόρθωσε να δείξει δείγματα γραφής και φέτος νιώθει ευτυχισμένη που είναι μέλος της μεγάλης παρέας του Διαφανίου. Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά αυτές τις μέρες, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω του lockdown.

Πράγματα που δεν ξέραμε για την ζωή της Νεφέλης Κουλούρη από τις Άγριες Μέλισσες

Πόσο ιδιαίτερη συναισθηματικά ήταν για σένα αυτή η χρονιά που καθορίστηκε από την πανδημία;

Στην πρώτη φάση της πανδημίας αισθάνθηκα φόβο, μετά με έπιασε μια απογοήτευση και απελπισία με την απομόνωση στο σπίτι, που κανείς μας δεν είχε ξαναζήσει, και από την άλλη είχα την έννοια των γονιών μου και των δικών μου ανθρώπων που δεν μπορούσα να δω. Τώρα έχω τη δυνατότητα να βγαίνω, να πηγαίνω στα γυρίσματα, να βλέπω τους συναδέλφους μου, να κάνω τη δουλειά που με κάνει ευτυχισμένη και αυτό απαλύνει κάπως την κατάσταση.

Έχεις ανεβάσει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα σου στο προφίλ σου στο Instagram. Είστε δεμένες μαμά και κόρη;

Και με τους δύο μου γονείς είμαι πολύ κοντά. Η μαμά μου ήταν πάντα ο πρώτος άνθρωπος που θα άκουγε τους προβληματισμούς μου, αλλά με τον πατέρα μου λειτουργούσα από μικρή πιο αυθόρμητα, του έλεγα περισσότερα πράγματα, θεωρώντας ότι με καταλαβαίνει περισσότερο.

Ήταν παρεμβατικοί στη ζωή σου επειδή ήσουν το μοναχοπαίδι τους;

Μου έδειχναν πάντα τρομερή εμπιστοσύνη. Ήθελαν από μικρή να δοκιμαστώ στα σωστά και στα λάθη και να πάρω μόνη μου τις αποφάσεις για τη ζωή μου. Δεν έχω ακούσει ποτέ από εκείνους την κουβέντα “δεν θέλουμε να κάνεις αυτό”. Δεν πέρασα είναι αλήθεια περίεργη εφηβεία, ποτέ δεν τους δυσκόλεψα. Ακόμα κι όταν έκανα τις πρώτες μου σχέσεις, αυτός που με εξέπληξε ήταν ο πατέρας μου, που είχε τις αντιδράσεις που κάθε κόρη θα ήθελε να έχει ο μπαμπάς της. Μου έδωσε ελευθερία και εμπιστοσύνη, ακόμα και στις τρέλες μου. Αλλά και από μόνη μου πάντα είχα την αίσθηση του να προσέχω, να μην βρεθώ σε δύσκολες καταστάσεις και τρομάξω εγώ με τον εαυτό μου.

Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει;

Έφυγα ξαφνικά από την Αθήνα στα 18 μου για να πάω να βρω στην επαρχία το τότε αγόρι μου που θεωρούσα ότι ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Είχαμε χωρίσει και πήγα πληγωμένη για να τον διεκδικήσω. Έφαγα, όμως, τα μούτρα μου και μετά από λίγο διάστημα επέστρεψα πίσω με κλάματα!

Διαβάστε εδώ και την ιστορία της ζωής της Έλλης Τρίγγου! Τι συνέβη όταν ήταν 2 χρονών;

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ