Σμαράγδα Καρύδη: Τι δηλώνει για την επιστροφή του Celebrity Game Night χωρίς την ίδια;

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σμαράγδα Καρύδη: Τι δηλώνει για την επιστροφή του Celebrity Game Night χωρίς την ίδια;

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου για την εκπομπή της Ένα Εκατομμύριο Γέν, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για το Celebrity Game Night που ενδέχεται να επιστρέψει χωρίς την ίδια.

«Μου άρεσε πάρα πολύ στην ΕΡΤ η σειρά της Μαλέα “Στα καλύτερα μας χρόνια” αλλά δεν τα έχω δει όλα τα επεισόδια. Φέτος κοιτάω πιο πολύ τα κρούσματα, παρά τα νούμερα της εκπομπής. Είμαι αγχωμένη αλλά όχι για τα νούμερα».

Επιπλέον η Σμαράγδα Καρύδη ανέφερε πως πρόκειται να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοιό, ενώ μίλησε και για τις φήμες που θέλουν την Δέσποινα Βανδή να παρουσιάζει το “Celebrity Game Night”.

«To Celebrity Game Night είναι μια δουλειά που την έκανα 3 χρόνια και πήγε πολύ καλά, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο concept. Κοίταξε να δεις το παιχνίδι αυτό δεν είναι μια ιδέα δική μου, είναι αμερικάνικη ιδέα. Την έχει κάνει και στο παρελθόν ο Θοδωρής Αθερίδης. Ελεύθερα να το κάνει όποιος θέλει». δείτε εδώ και το υπέροχο σπίτι της ηθοποιού.

Απασφάλισε η Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν είμαι γιαγιά για το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη»

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε χθες το μεσημέρι στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν θεωρεί τον εαυτό της γιαγιά για το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη, δηλαδή του γιου της κόρης του, Φωτεινής.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός - παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή του αγαπημένου της αλλά και στη σχέση που έχει δημιουργήσει μαζί του τα τελευταία χρόνια.

«Οι άνθρωποι που περνάνε πολλά χρόνια από την ζωή τους μαζί μου έχουν πει ότι μπορεί να μιλάνε και να λένε το ίδιο πράγμα, το οποίο λες οκ είμαι μόνη μου στο σπίτι. Δεν είμαι γιαγιά για να μην με πει το εγγόνι του Θοδωρή, Σμαράγδα γιατί δεν έχω γίνει μάνα πρώτα. Θα έπρεπε να έχει γίνει αυτή η σειρά που δεν έχει γίνει. Είμαι η γιατρειά.

Άμα λίγο ξεκολλήσεις και δεις ότι δεν είναι ο εαυτός σου το κέντρο του κόσμου, είσαι οκ. Εγώ κουράζομαι με αυτόν τον ναρκισσισμό, ότι πρέπει διαρκώς να αποδεικνύεις κάτι και να είσαι στην τρίχα και ωραίος. Θέλω και λίγο να είμαι όπως νιώθω»,