Νίκος Μουτσινάς: Συγκλονίζει για το bullying που έχει δεχτεί - "Για τη φαλάκρα για το gayness..."

Αφοπλιστική η απάντηση του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Συγκλονίζει για το bullying που έχει δεχτεί -

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου στο youtube και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού έξω από τα δόντια και με αφοπλιστικό τρόπο.

Μια από αυτές ήταν να έχει δεχτεί ποτέ του bullying και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική.

“Έχω δεχτεί άπειρες φορές bullying. Bullying για τον μπαμπά που ήταν χωρισμένοι με τη μαμά, για τη φαλάκρα, για το gayness. Bullying παντού. Στα αρ@@@ μου. Τότε στεναχωριόμουν. Μη δίνεις τη δύναμή σου τριγύρω. Να μην εξαρτάται πως θα πάει η μέρα σου από 70 άτομα, από τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, τους συμμαθητές σου… Ο,τιδήποτε άλλο πέφτει γίνεσαι ένας τοίχος που γλιστράει ό,τι σου ρίχνουν…”

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα. Ο Νίκος Μουτσινάς, επίσης, απάντησε και στον χαμό που έχει δημιουργηθεί με την αστυνομία!

Κρίσεις στις σχέση Μουτσινά - Ηλιακή: «Δεν μιλάμε όχι γιατί είμαστε τσακωμένοι αλλά..»

Το πρωί της Πέμπτης, το Πρωινό έπαιξε ένα βίντεο στο οποίο ο Νίκος Μουτσινάς παίρνει συνέντευξη από τον φίλο και συνεργάτη του, Φίλιππο Ιωάννου στο Youtube. Μάλιστα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην Μαρία Ηλιάκη και στις τετριμμένες σχέσεις που έχουν.

Ο Νίκος Μουτσινάς κλήθηκε να παίξει Θάρρος ή Αλήθεια και να απαντήσει στις πικάντικες ερωτήσεις του φίλου του. Μία από αυτές, φυσικά, συμπεριελάμβανε την Μαρία Ηλιάκη με τον ίδιο να δηλώνει: «Με την Μαρία Ηλιάκη δεν μιλάμε. Αλλά όχι δεν μιλάμε γιατί είμαστε μαλωμένοι, απλά δεν έχουμε επικοινωνία».

Αναφορικά με το γιατί δεν έχει βρεθεί με τη Μαρία εδώ και 3 χρόνια στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ανέφερε:

«Την Μαρία έπρεπε να έχεις στον καναπέ. Δεν έχω μαλώσει με την Μαρία. Δεν έχουμε καυγαδίσει, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, δεν νιώθω ότι σκέφτεται άσχημα για μένα, ούτε εγώ σκέφτομαι άσχημα για αυτή. Χαίρομαι πολύ για το κομμάτι της προσωπικής της ζωής, γιατί ξέρω ότι την ενδιαφέρει. Την βλέπω χαρούμενη».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα