Big Brother: Πανικός με την απόφαση του Θέμη να μην αγωνιστεί - "Μάλλον δεν θέλει τις 100 χιλιάδες"

Πολλές οι αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Πανικός με την απόφαση του Θέμη να μην αγωνιστεί -

Πανικός έγινε στο σπίτι του Big Brother με την απόφαση του Θέμη να μην συμμετέχει στο αγώνισμα για την ασυλία και να τεθεί αυτομάτων υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Θέμης λοιπόν, ανακοίνωσε στον Big Brother πως δεν θέλει να αγωνιστεί για την ασυλία καθώς θέλει να φτάσει με την αξία του στον τελικό και με την απόφαση του κόσμου. "Δεν θα ξεπουληθώ για 10.000 ευρώ, όχι ότι δεν τα έχω ανάγκη αλλά αν δεν θέλει το κοινό να πάω μια ώρα νωρίτερα σπίτι μου" είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Αφού το ανακοίνωσε αυτό στο συμπαίκτες του ήρθαν οι αντιδράσεις με πρώτη τη Σοφία να αναφέρει πως όλο αυτό είναι ένα ψέμα και το κάνει γιατί ξέρει προκαταβολικά πως θα χάσει. Επίσης η Σοφία ανέφερε πως μάλλον δεν έχει ανάγκη τις 10 χιλιάδες και καλύτερα να το έλεγε εξ αρχής ώστε να ψηφιστεί και να φύγει! Συνεχίζεται το «άδειασμα» του Κεχαγιά προς τους πρώην συμπαίκτες του - «Πρωταθλητές της κωλοτούμπας»

Big Brother: Οι μπηχτές του Χρήστου για τον Ζακ - "Άφαντος σε όλο το παιχνίδι..."

o σημερινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με κάποιες ενοχλήσεις των παικτών και συγκεκριμένα του Χρήστου Βαρουξή με το γεγονός πως ο Ζακ κέρδισε ασυλία για τον τελικό.

Πιο συγκεκριμένα σε μια συζήτηση του Χρήστου με τον Πυργίδη ο Χρήστος δήλωσε πως σε ολόκληρο το παιχνίδι ο Ζακ ήταν άφαντος και δεν συμμετείχε έντονα ούτε βρέθηκε υποψήφιος για να τον στηρίξει το κοινό αλλά στάθηκε απλά τυχερός στην δοκιμασία και πήρε ασυλία.

Αρκετά ενοχλημένος φάνηκε ο παίκτης που μάλλον αυτό του φάνηκε άδικο.