Big Brother - highlights 10/12: Ο καβγάς, το φλερτ και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε χθες το βράδυ στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - highlights 10/12: Ο καβγάς, το φλερτ και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τον τελικό του Big Brother και οι παίκτες αγωνιούν να δουν τι θα γίνει. Στα χθεσινά, ωστόσο highights, έχουμε τον καβγά ανάμεσα σε Σοφία - Θέμη, το φλερτ Ψυχαράκη - Πυργίση και τους υποψήφιους που θα είναι προς αποχώρηση.

Αυτά είναι όλα τα highlights του Big Brother

Πανικός με την απόφαση του Θέμη να μην αγωνιστεί - "Μάλλον δεν θέλει τις 100 χιλιάδες"

Πανικός έγινε στο σπίτι του Big Brother με την απόφαση του Θέμη να μην συμμετέχει στο αγώνισμα για την ασυλία και να τεθεί αυτομάτων υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Θέμης λοιπόν, ανακοίνωσε στον Big Brother πως δεν θέλει να αγωνιστεί για την ασυλία καθώς θέλει να φτάσει με την αξία του στον τελικό και με την απόφαση του κόσμου. "Δεν θα ξεπουληθώ για 10.000 ευρώ, όχι ότι δεν τα έχω ανάγκη αλλά αν δεν θέλει το κοινό να πάω μια ώρα νωρίτερα σπίτι μου" είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Αφού το ανακοίνωσε αυτό στο συμπαίκτες του ήρθαν οι αντιδράσεις με πρώτη τη Σοφία να αναφέρει πως όλο αυτό είναι ένα ψέμα και το κάνει γιατί ξέρει προκαταβολικά πως θα χάσει. Επίσης η Σοφία ανέφερε πως μάλλον δεν έχει ανάγκη τις 10 χιλιάδες και καλύτερα να το έλεγε εξ αρχής ώστε να ψηφιστεί και να φύγει!

Το αγώνισμα της ασυλίας και οι νικητές

Η προ τελευταία δοκιμασία που έπρεπε να φέρουν εις πέρας οι παίκτες του Big Brother για το μεγάλο και τελευταίο έπαθλο της ασυλίας ήταν να πατάρι πάνω στην ειδική κατασκευή και κάθε φορά που θα ανάβει το φωτάκι και θα είναι η σειρά του.

Υπήρχαν δυο ομάδες και οι δυο από τους καλύτερους παίκτες θα προκρίνονταν στην επόμενη και τελευταία δοκιμασία για μια θέση στον τελικό!

Η δοκιμασία ξεκίνησε και όλοι έλαβαν τις θέσεις τους! Το πείσμα τους για να φτάσουν όσο πιο κοντά στην νίκη ήταν αρκετό και έντονο. Δύο όμως κατάφεραν να κερδίσουν στην σημερινή δοκιμασία και είχαν τον καλύτερο χρόνο σε ρεκόρ! Ο λόγος για τους Δημήτρη Πυργίδη με 45 βαθμούς και τον Γρηγόρη με 44 βαθμούς. Συνεχίζεται το «άδειασμα» του Κεχαγιά προς τους πρώην συμπαίκτες του - «Πρωταθλητές της κωλοτούμπας»

Καυγάς μεταξύ Σοφίας και Θέμη - "Είσαι ψεύτικος!"

Η σχέση του Θέμη και της Σοφίας στο Big Brother έχει φτάσει στο απροχώρητο με τους παίκτες να ρίχνουν συνεχώς κατηγορίες ο ένας στον άλλον.

Έτσι και σε αυτό το επεισόδιο οι δύο τους είχαν μια κόντρα, με αφορμή ένα ψέμα που είχε πει παλιά ο Θέμης για να καλύψει την Σοφία άναψαν τα αίματα. Η Σοφία μάλιστα του είπε πως πλέον δεν τον αναγνωρίζει και έχει αλλάξει ακόμα και η φωνή του.

Να θυμίσουμε πως προηγουμένως η Σοφία έθαψε για τα καλά τον Θέμη με την απόφαση του να μην συμμετέχει στο αγώνισμα της ασυλίας!

Ο δεύτερος παίκτης που πήρε ασυλία και οι αντιδράσεις των παικτών - "Ήταν απόντες!"

Η δοκιμασία για την δεύτερη ασυλία στο Big Brother ώστε να βγει ο παίκτης που θα πάει κατευθείαν στον τελικό ολοκληρώθηκε και πλέον τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα για τον τελικό.

Στην τελική δοκιμασία πήραν μέρος ο Δημήτρης Πυργίδης και ο Γρηγόρης και έπειτα από τον στίβο μάχης αυτό που τελικά προκρίθηκε ήταν ο Γρηγόρης.

Αυτό το γεγονός έφερε την αντίδραση όλων των παικτών. Σοφία Δανέζη, Άννα Μαρία και Χρήστος Βαρουξής ανέφεραν πως ο Ζακ και ο Γρηγόρης που πάνε τελικό δεν το αξίζουν καθώς δεν έχουν συμμετάσχει καθόλου στο παιχνίδι και ήταν απόντες από όλα. Μάλιστα δήλωσαν πως κρατούσαν μια ουδέτερη στάση και τα είχαν καλά με όλους χωρίς να εμπλέκονται σε καυγάδες κάτι που τους ευνόησε,

Να θυμίσουμε πως ο Θέμης δεν θέλησε να αγωνιστεί και μπήκε κατευθείαν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Άννα Μαρία, την Σοφία, τον Χρήστο και τον Δημήτρη.