The Bachelor: Τόσο κοστίζει το κόσμημα που έδωσε ο Βασιλάκος στη Νικόλ; Ντροπή...

Κάποιος σίγουρα μας κάνει πλάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Τόσο κοστίζει το κόσμημα που έδωσε ο Βασιλάκος στη Νικόλ; Ντροπή...

Στο επεισόδιο του The Bachelor, επιβεβαιώθηκαν όσα είχε πει η Φαίη Σκορδά, και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε δώρο στη Νικόλ ένα συγκλονιστικό σετ κοσμημάτων, κολιέ και σκουλαρίκια! Εντυπωσιακά και ενώ διακριτικά, βγάζουν μάτι... Το νούμερο 1 λαγωνικό του instagram, η Soula Glamorous, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η... τιμή των κοσμημάτων;

Τόσο κοστίζουν τα κοσμήματα που έδωσε ο Βασιλάκος στη Νικόλ στο The Bachelor;

Αφού πρώτα η Soula Glamorous με το καυστικό της χιούμορ άρχισε να αναφέρει πως είναι από Ali exrpess τα κοσμήματα, δηλαδή πολύ φθηνά, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι μπορεί κάποιος να τα παραγγείλει με σχεδόν μηδενική αξία και για του λόγου το αληθές ιδού το υλικό:

Βασιλάκος δίνει κόσμημα στη Νικόλ

Νικόλ The Bachelor κοσμήματα

Νικόλ The Bachelor τιμή κόσμημα

Κόσμημα νικόλ βασιλάκος the bachelor

Ωστόσο, εμείς να πούμε πως είναι αδύνατο να κοστίζουν τόσο γιατί γενικά η παραγωγή του The Bachelor έχει δείξει πως δεν έχει πρόβλημα οικονομικό κι έχει σπαταλήσει πολλά λεφτά πάνω σε αυτό! Οπότε, όπως όλα δείχνουν πρόκειται για απλό πείραγμα...

Μπακούρι ξανά ο Βασιλάκος - Χώρισε με τη Νικολ ακόμα δεν τελείωσε το The Bachelor

Τα γυρίσματα του The Bachelor έχουν τελειώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε φωτογραφίες που μαρτύρησαν την κοκκινομάλλα Νικολέττα! Η νικήτρια του παιχνιδιού, όμως, δεν το χάρηκε για πολύ αφού όπως αναφέρουν πληροφορίες μου δεν είναι πια με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Τι συνέβη με τη Νικολέττα και τον Παναγιώτη από το The Bachelor

Μπορεί τα πάντα στην αρχή να έμοιαζαν ιδανικά και ο Παναγιώτης να ήταν ξετρελαμένος με την επιλογή του όμως λίγες εβδομάδες μετά και με καθημερινή τριβή στην πραγματική ζωή και οι δυο συνειδητοποίησαν πως οι χαρακτήρες τους και τα ενδιαφέροντά τους διαφέρουν αρκετά.

Η πηγή μου μού αποκάλυψε και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's Blog του Youweekly.gr πως οι δυο τους αποφάσισαν να διακόψουν την όποια σχέση και να την κρατήσουν μόνο για τηλεοπτικούς λόγους. Δηλαδή μην εκπλαγείτε αν τους δείτε μαζί πουθενά σε καμία εκπομπή του ALPHA να ζουν τον έρωτά τους.

Το κανάλι, άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει πως μέχρι να μεταδοθεί ο Τελικός και για λίγους μήνες μετά οι δυο τους πρέπει να θεωρούνται ζευγάρι και να μη μαθευτεί πως χώρισαν.