Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ηθοποιός - Άγνωστη η αιτία του θανάτου του

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ηθοποιός - Άγνωστη η αιτία του θανάτου του

Νεκρός βρέθηκε σε ηλικία 62 ετών ο Τόμι Λίστερ (Tommy "Tiny" Lister), πρώην παλαιστής και ηθοποιός, που ήταν γνωστός για τον χαρακτήρα του Deebo στην ταινία "Friday". Μέχρι στιγμής, η αιτία του θανάτου του, είναι άγνωστη.

Ο μάνατζερ του Αμερικανού ηθοποιού, Σίντι Κόουμαν, δήλωσε ότι ο Λίστερ βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στη Μαρίνα ντελ Ρέι στο Λος Αντζελες στην Καλιφόρνια το απόγευμα της Πέμπτης, με τον θάνατο του να διαπιστώνεται στο σημείο.

Ο Κόουμαν είπε ότι ο πελάτης του διαγνώστηκε με COVID-19 φέτος, ωστόσο παρότι ο ηθοποιός είχε ξεπεράσει τον ιό, αρρώστησε εκ νέου πριν από περίπου μια εβδομάδα αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την αναπνοή του.

Η αιτία θανάτου του δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα. Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως πέθανε και μια αγαπημένη ηθοποιός.

Ο Λιστέρ ξεκίνησε την καριέρα του ως παλαιστής. Οι πρώτοι ρόλοι του περιλάμβαναν την ποδοσφαιρική σειρά HBO "1st & Ten" μαζί με εμφανίσεις στο "Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς 2", με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι και το "No Holds Barred", την ταινία του 1989 στην οποία ο χαρακτήρας του, Ζευς, αμφισβήτησε τον Χαλκ Χόγκαν σε ένας αγώνας πάλης.

Ωστόσο, ο πιο αξιοσημείωτος ρόλος του Λίστερ ήρθε στην κωμωδία του 1995 «Παρασκευή» με τους Άις Κιούμπ και Κρις Τάκερ στον οποίο υποδυόταν τον Deebo, έναν κακούργο που τρομοκρατούσε τους γείτονές του. Ο Λίστερ εμφανίστηκε επίσης στα «The Fifth Element», «The Dark Knight» και «Austin Powers in Goldmember».

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος! Νεκρή η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας

Δύσκολες ώρες για μια πασίγνωστη παρουσιάστρια καθώς αποχαιρέτησε για τελευταία φορά την μητέρα της, σύμφωνα με το αμερικανικό People.

Αναφερόμαστε στη Shirley Williams, η οποία είναι μητέρα της Wendy Williams και παρουσιάζει από το 2008 το «The Wendy Williams Show», ένα δικό της show στην αμερικανική τηλεόραση.

Η Wendy Williams έκανε γνωστή την θλιβερή είδηση κατά την διάρκεια της εκπομπής της, αναφέροντας πως η μητέρα της πέθανε πριν από λίγες εβδομάδες «όμορφα και ειρηνικά ενώ περιβάλλεται από αγάπη».

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά για την απώλεια της μητέρας της: «Ξέρεις πώς χάνεις το ίχνος της ημέρας και του χρόνου; Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι πέντε από εμάς, η μαμά μου, ο μπαμπάς, τα αδέλφια μου, οι πέντε από εμάς – θα είναι πάντα εδώ». Θρήνος επικρατεί και με τον θάνατο του Ζαν Λουί Σερβάν-Σρεμπέρ!

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας