GNTM 3: Σε γνωστό μέρος της Αθήνας ο Έντουαρντ - Οι πρώτες εικόνες

Που τον τσάκωσε η κάμερα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Σε γνωστό μέρος της Αθήνας ο Έντουαρντ - Οι πρώτες εικόνες

Σε λίγες μέρες το GNTM 3 φτάνει στο τέλος του αφού στις 15 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους μιας και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Η κάμερα, μάλιστα, τσάκωσε τον Έντουαρντ σε μια χαλαρή βόλτα του στην Αθήνα.

Η κάμερα του Ευτυχείτε το πρωί της Παρασκευής εντόπισε τον ξανθό παίκτη του GNTM 3 στην Αθήνα να απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό κάνοντας βόλτα με το ποδήλατο του ενώ στην κάμερα μίλησε και η κολλητή του αποκαλύπτοντας για τη προσωπική του ζωή.

Το φαβόρι του ριάλιτι φαινόταν αρκετά εύθυμος και χαλαρός ακούγοντας μουσική και κάνοντας την γυμναστική του.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

GNMT 3 - Έντουαρντ: Ο φακός τον τσάκωσε να ψωνίζει στο μανάβικο της γειτονιάς του!

Είναι γνωστό πως το ριάλιτι μοντέλων GNTM 3 έχει τελειώσει τα γυρίσματα και τώρα όλοι περιμένουν τον μεγάλο τελικό. Έτσι ο φακός τσάκωσε τον Έντουαρντ Στεργίου σε στιγμές από την καθημερινότητα του.

Ο Έντουαρντ είναι από τα μοντέλα που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού με την ομορφιά αλλά και τον χαρακτήρα του. Ο ίδιος θα ήθελε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό όπως έχει δηλώσει. Το μόνο που απομένει να δούμε είναι εάν θα καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο τελικό.

Μέχρι τότε όμως ο παίκτης όπως και όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται πίσω στα σπίτια τους και την καθημερινή τους ζωή μέχρι τα τελικά γυρίσματα. Έτσι και ο Έντι που κατοικεί στο Χαλάνδρι επισκέφτηκε το μανάβικο της γειτονιάς του. Απίστευτη τούμπα από τον Έντουαρντ - Ξέσπασε μόνος του σε γέλια

έντουαρμντ σεργίου