Πως μας ξέφυγε: Το πιο επικό βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Tik Tok ασυζητητί

Θα "λιώσετε" από τα γέλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πως μας ξέφυγε: Το πιο επικό βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο Tik Tok ασυζητητί

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να είναι λάτρης του Instagram, ωστόσο, πλέον είναι ενεργή και στο Tik Tok και όταν είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, βγάζει επικά βιντεάκια που αμέσως μαζεύουν χιλιάδες likes και προβολές.

Μπορεί ένα πρόσφατο που ανέβασε να έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο, ωστόσο, επικό είναι και ένα πιο παλιό που είχε δημοσιεύσει στο λογαριασμό της.

Η Ιωάννα Τούνη όπως έχει αποδείξει είναι άνθρωπος που δεν έχει κόμπλεξ και δεν την ενοχλεί να "τσαλακωθεί". Έτσι μέσα από ένα βίντεο της στο Tik Tok μας έδειξε πως είναι το πρόσωπο της στην κανονικότητα και μετά κάνοντας μια αστεία γκριμάτσα.

Είναι ένα βίντεο του Ελληνικού Tik Tok που αξίζει σίγουρα να δεις!

Να σημειώσουμε πως το όνομα της Ιωάννας Τούνη είναι μέσα στα δημοφιλέστερα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google. Δείτε ποιοι άλλοι είναι.

Χαμός στο Tik Tok με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη - 1,5 εκ. προβολές!

Δεν χωρά καμία αμφιβολία και μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόου μπιζ. Η επιτυχία και η αναγνωρισιμότητα της έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτήν και ξέρει πολύ καλά να προκαλεί χαμό και πανικό. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό του Τικ Τοκ που κατάφερε να συγκεντρώσει 1,5 εκ. προβολές!

Η Ιωάννα Τούνη διαθέτει ότι ακριβώς μπορεί να ζηλέψει μια γυναίκα. Ομορφιά, στυλ, κορμί και πάνω από όλα αυτοπεποίθηση! Είναι από τις πιο ακομπλεξάριστες παρουσίες του χώρου και μας το επιβεβαιώνει καθημερινά ενώ πριν λίγες μέρες έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της.

Στην πρώτη καραντίνα του Μαρτίου η Ιωάννα ήταν αρκετά ενεργή στο Τικ Τοκ και πολύ συχνά δημοσίευσε χιουμοριστικά και πρωτότυπα βίντεο. Στο τωρινό lockdown η αλήθεια είναι ότι σταμάτησε να ασχολείται με αυτό, αφήνοντας τους θαυμαστές της ολίγον απογοητευμένους.

Για αυτό και έκανε το πιο δυναμικό comeback στον κόσμο του Τικ Τοκ με το βίντεο της να καταφέρνει να ρίχνει και αυτή την πλατφόρμα!

Στην λεζάντα έγραψε: «Εγώ γιατί έχω 4 μήνες να ανεβάσω #tiktok ??! ???????????? Σας έλειψα πουλάκια μου;❤️ #backtotiktok #foryou #foryoupage #touni #jtouni #greece» και έτσι απλά και εύκολα συγκέντρωσε 1,5 εκ προβολές!

Αναμένουμε και άλλα παρόμοια βίντεο για να ξεχαστούμε από την καραντίνα και να φτιάξει και λίγο η διάθεση μας!

Αυτό είναι το Τικ Τοκ βίντεο της Ιωάννας Τούνη που προκάλεσε χαμό