Απόλυτη η Χατζηβασιλείου μετά το τέλος της εκπομπής της - «Δεν θα συζητήσουμε κάτι που δεν έχει μέλλον»

Φανερή η ενόχληση της με τις εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απόλυτη η Χατζηβασιλείου μετά το τέλος της εκπομπής της - «Δεν θα συζητήσουμε κάτι που δεν έχει μέλλον»

Το πρωί της Παρασκευής η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά να αναφέρεται κυρίως για το τέλος της εκπομπής Γράμμα Για Σένα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν απόλυτα και ειλικρινής με τις εξελίξεις των πραγμάτων.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκαθάρισε την σχέση που έχει με το OPEN και προχώρησε σε άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις ρίχνοντας ασταμάτητα τις βόμβες της:

«Ήταν μια αναγκαστική διαδρομή με όλες αυτές τις εξελίξεις. Τα είχα πει και είχα ζητήσει μια άλλη δομή στην εκπομπή, όμως το κανάλι ήθελε τα συγκεκριμένα. Εγώ από την αρχή ήθελα να κάνω μια πιο χαρούμενη εκδοχή. Δεν φτάνει, άλλωστε, αυτό που έκανα όλα τα χρόνια; Ήρθε το σύμπαν και μου σήκωσε πλακάτ. Τι άλλο να μου πει; Ούτε γι’ αστείο δεν συζητάω να κάνω το γράμμα σε άλλο κανάλι.

Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε για κάτι που δεν έχει μέλλον, δεν θα κάνω κάτι τέτοιο. Δεν δεσμεύομαι με το OPEN, είναι έτσι το συμβόλαιο που ούτε αυτοί δεσμεύονται ούτε εγώ. Σίγουρα θα ήθελα να κάνω μια infotainment εκπομπή, νομίζω είναι το επόμενο βήμα».

«Έμεινα στο Πάμε Πακέτο τόσα χρόνια γιατί το Πάμε Πακέτο είχε απόλυτη επιτυχία. Δεν αφήνεις κάτι τόσο επιτυχημένο. Ακόμα και η τελευταία χρονιά στον Alpha, ήταν η καλύτερή μας χρονιά. Δεν είναι ότι άφησα το κόνσεπτ γιατί δεν πήγαινε καλά. Αλλά κάποτε πρέπει να κλείνουν οι κύκλοι»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, τέλος, αναφορικά μ τα μελλοντικά της τηλεοπτικά σχέδια δήλωσε:

«Έχω κάτι στο μυαλό μου πολύ συγκεκριμένο, με πολύ θετικό πρόσημο. Έχω κάνει ήπιες κουβέντες με δύο ανθρώπους, δεν μπορώ να πω τώρα κανάλι».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

"Πάγωσε" ο Αρναουτογλου με την αποκάλυψη της Χατζηβασιλείου - «Είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία...»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία έκανε μια αποκάλυψη για ένα απίστευτο περιστατικό που είχε σημειωθεί στην εκπομπή της. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου "πάγωσε" όταν το άκουσε.

Η παρουσιάστρια κάθισε στον καναπέ του The 2Night Show και ανέφερε περιστατικά που είχαν τύχει παλιότερα στον Alpha και την έφεραν λίγο σε άβολη θέση. Εκεί ήταν που αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με επώνυμη κυρία, της οποία η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ.

«Έχει συμβεί μια φορά με επώνυμο πρόσωπο, επώνυμη κυρία που την κάλεσε μια άλλη κυρία που εμάς μας παρουσιάστηκε ότι θα είναι κάτι που θα κάνει πάρα πολύ χαρούμενη την παραλήπτρια και την ξέρω από χρόνια. Μας έδωσε πραγματικά κάποια στοιχεία που τα ερευνήσαμε κι ήταν όντως έτσι. Καλούμε την επώνυμη κυρία κι έρχεται πολύ διακριτική και κανείς δεν ξέρει ποιος κρύβεται από πίσω. Αποκαλύπτεται το πρόσωπο και παγώνει η παραλήπτρια, η επώνυμη κυρία.

Λέω τι έχει συμβεί; Μου λέει σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να σταματήσουμε τώρα την εκπομπή. Η γυναίκα είναι τρελή, έχει μαζί μου μανία καταδίωξης και με έχει τρελάνει με μηνύματα καταγγελτικά. Μέχρι και σε δικηγόρους έχει πάει. Μπορώ να πω ότι έχει μια ψύχωση. Φυσικά σεβαστήκαμε αυτό που μας είπε η κοπέλα κι αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ».